Header Wallpaper

X evime X gezegenini koyabilir miyim? / Gezegensel kareler ile alakalı soru.

Druid of the Truth1 min to read
Therstharasaid:

Esenlikler,

Forumlarda gezinirken,

Empowerment of specific houses - adding solar energy to a specific house (see examples here)
"This energy of the Sun has permanently given me a solar expression within all the affairs of my _______ house, in the best way for me."

Bu yazıyı yüksek rahipler mi yazmıştı yoksa rastgele biri mi?Bana kalırsa da yapılabilir ama çok enerji ister gibime geliyor

Wotan's Druidsaid:

Bu yazıyı yüksek rahipler mi yazmıştı yoksa rastgele biri mi?Bana kalırsa da yapılabilir ama çok enerji ister gibime geliyor

Esenlikler,

Konu sahibi üyenin açtığı başlık kafa karıştırıcı. Yazı, ToZ Muhafızı Blitzkreig'a ait. "Koymak" yerine "kutsamak" denmesi gerekiyordu, sanırım bu yüzden yanlış anladınız. Güneş tüm frekanslarda bulunduğu ve renk tayfını içerdiği için, her evi kutsamak için kullanılabilir. Güneş'in kendi doğasından ötürü zaten Kova ve Terazi hariç her burçtayken karesi yapılabilir.

İyi günler.

Χαῖρε Ζεῦ!

Bright Truthsaid:
Wotan's Druidsaid:

Esenlikler,

Konu sahibi üyenin açtığı başlık kafa karıştırıcı. Yazı, ToZ Muhafızı Blitzkreig'a ait. "Koymak" yerine "kutsamak" denmesi gerekiyordu, sanırım bu yüzden yanlış anladınız. Güneş tüm frekanslarda bulunduğu ve renk tayfını içerdiği için, her evi kutsamak için kullanılabilir. Güneş'in kendi doğasından ötürü zaten Kova ve Terazi hariç her burçtayken karesi yapılabilir.

Şimdi yerine oturdu işte teşekkür ederim.Güneş her frekansı içeriyor.Magnum opusun 3. Adımında Ruha neden Güneş tapınağı denildiği de anlaşılıyor o zaman.Eksiksizlik.

Therstharasaid:
Wotan's Druidsaid:
Therstharasaid:

Esenlikler,

Forumlarda gezinirken,

Esenlikler,

Temple of Zeus Muhafızı Blitzkreig'in yazısıdır. https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=3&t=76205 Buradan okuyabilirsiniz.

Teşekkür ederim