Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Vaftiz

Lindita666

Member
(Türkçe forumumuz da “Satanik Vaftiz” adında bir başlık görmüştüm. Ama başlığı atan kişi, attığı paylaşımı sildiği için tam olarak sonuç alamadım.)

Eskiden Satanik/Zevik vaftiz nasıl uygulanıyordu? Hr*stiyanlık, sembollerimizi ve bayramlarımızı çaldığı gibi vaftizi de mi bizden çaldı?

(Türkçe forumumuz da “Satanik Vaftiz” adında bir başlık görmüştüm. Ama başlığı atan kişi, attığı paylaşımı sildiği için tam olarak sonuç alamadım.)

Eskiden Satanik/Zevik vaftiz nasıl uygulanıyordu? Hr*stiyanlık, sembollerimizi ve bayramlarımızı çaldığı gibi vaftizi de mi bizden çaldı?
Satanik/Zevic vaftizin nasıl uygulandığını öğrenmek için şu yazıyı okuyabilirsiniz: https://satanisgod.org/Baptism.html

Düşman, vaftizi bizden çalmıştır. Vaftiz de dahil olmak üzere birçok kutsal uygulamayı “boş bir forma” dönüştürmüştür. Artık insanlar için evlilik, yetişkinliğe geçiş ya da vaftiz gibi ritüeller ya önemsizleşmiş ya da yüzeysel hale gelmiştir. Bu durum, düşmanın kadim gelenekleri içeriğinden kopararak çalması ve bozması sonucunda meydana gelmiştir.

Gerçek vaftiz, Zevic vaftizdir. Ruhani derinliği, anlamı ve gücü olan; koruma ve rehberlik içeren tek gerçek ritüeldir. Düşmanın versiyonu ise yalnızca solmuş ve sahte bir taklittir.

Gerçek vaftiz, Zevic vaftizdir. Ruhani derinliği, anlamı ve gücü olan; koruma ve rehberlik içeren tek gerçek ritüeldir. Düşmanın versiyonu ise yalnızca solmuş ve sahte bir taklittir.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Birde Zevic yazmışsınız ya; ben Zevik diye yazıyorum. Sıkıntı olur mu?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back