Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Trafik kazası

Satan's passenger

New member
Herkese yeniden esenlikler. Dün büyük bir motor kazam geçti. Arkamdaki arkadaşımın ayağı kalçadan diz kapağına kadar parçalı kırıkla sonuçlandı ve dün ameliyata alındı. Ben et ezikleriyle ve sıyrıklarla atlattım. Kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşım fazlasıyla kiloluydu, anestezi ve iyileşme süreci muhtemelen çok zor geçecek. Suçlu bulunduğum için karşı tarafın masrafını ailem karşılayacak. 100.000 tl kadar masraf çıktığını söyledi babam. Karşı taraf "biz aracı kaskodan yaptırırız." Diyince oradaki polis memuru "kasko da muhtemelen karşı tarafa dava açıp ücreti talep eder" tarsı birşey söyledi. Maddi olarak 150-200k civarı zarardayız sanırım. Bugün ağrılarım başladı ve yürürken bile inanılmaz zorluk çekiyorum. Kırığım çıkığım yok. Çok şükür. Ama arkadaşıma üzülüyorum ve suçlu hissediyorum. Hayatı boyunca onun izini taşıyacak.

Yaşadığınız olay için üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun.

Bu tarz olayların insanları büyüttüğü ve daha sorumluluk sahibi kıldığı kanaatindeyim ve bu değişim süreci takdir edeceğiniz gibi acılı olacaktır(mental olarak). Bu olayın sizi büyütmesine ve hatalarınızın farkına vararak kişiliğinizi etkilemesine izin verin, böyle olayları en kolay atlatmanın yolu budur. Artık kaza geçirmiş bir insansınız ve bunu en azından nasıl bir sürücü olduğunuzu ve ne kadar dikkatli olduğunuzu kalıcı olarak değiştirecek bir gerçeklik olması gerekiyor, bunu benimseyin ve sırtınızda taşımaya alışın ki zamanla sizin bir parçanız olsun.

Yaşadığınız olay için üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun.

Bu tarz olayların insanları büyüttüğü ve daha sorumluluk sahibi kıldığı kanaatindeyim ve bu değişim süreci takdir edeceğiniz gibi acılı olacaktır(mental olarak). Bu olayın sizi büyütmesine ve hatalarınızın farkına vararak kişiliğinizi etkilemesine izin verin, böyle olayları en kolay atlatmanın yolu budur. Artık kaza geçirmiş bir insansınız ve bunu en azından nasıl bir sürücü olduğunuzu ve ne kadar dikkatli olduğunuzu kalıcı olarak değiştirecek bir gerçeklik olması gerekiyor, bunu benimseyin ve sırtınızda taşımaya alışın ki zamanla sizin bir parçanız olsun.
Çok teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back