Esenlikler,
Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.
Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.
Ancak Türkçe kaynaktan farklı olmak üzere, İngilizce ve Almanca kaynaklar da okumak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinden ise bu konuda bazı kaynak önerileri almak istiyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.
Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.
Ancak Türkçe kaynaktan farklı olmak üzere, İngilizce ve Almanca kaynaklar da okumak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinden ise bu konuda bazı kaynak önerileri almak istiyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Muhammed'in ve Yahudilerin masallarını açıkçası beğenmedim. Masallar çocukları ve yetişkinleri kötü etkileyebilecek öğelere sahip, tavsiye etmiyorum. Bir kişinin 6 yaşındaki kızla evlendiği masal kuşkusuz pedofili birisi tarafından yazılmış. Bu kişi sanırım kafayı falan yemiş. Mağarada falan otururken bir şeyler kulağına fısıldıyor falan. Deveden düşüp aklını kaybetmiş de olabilir. Şizofreni falan demeyeceğim çünkü tüm şizofreni hastalarına tamamen saygılıyım.