Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

SOYUT BAZI ŞEYLERİ DİLE DÖKEMİYORUM YARDIM

gizlibirvarlık

New member
Herkese esenlikler böyle bir konu için başınızı seslendirmek istemezdim ama artık kaldıramıyorum .
Cengizhan'ın eşi Börte ile nasıl evlendiğini bilirsiniz. Oradaki olguyu, o 'bağı' bilirsiniz.
Çok benzer bir durum yaşadım hayatımda. 9 yaşından beri aynı çimenlikte büyüdüğüm ilk göz göze geldiğimiz anı dahil her şeyi bildiğim kız geçen eylülden beri başkasıyla nişanlı. Satanist olana kadar kolay bir hayatım olmadı şartlar 'oluşmadı' sizin anlayacağınız. Bir kaç önce beni gördü tesadüf eseri. Göz göze gelince vücudundaki çenesindeki titremeyi bile gördüm.
Gördüğüm rüyaların verdiği acıyı anlatamıyorum. Çektiğim kalp ağrısı, vücudumun her tarafı ağrıyor, gelen aşırı titremeler (özellikle kalp ve güneş çakrasında), sanki bıçaklanıyormuşum gibi batmalar daha saysam bitmez. Burada beklemeyen o. Kardeşi bir kaç ay önce beni gördü erkek olmasına rağmen duygusal yaklaştı karşılaştığımız mekandan ona hiç bakmadan çıktım.
Ne yapacağımı bilmiyorum bağı kopartmaya çalıştığım yakın dönemde öyle bir rüya gördüm ki o bağ biz ölene kadar kopmayacak çok güçlüydü.
Ama artık gün içinde bir şey yapamaz hale geldim sigara vs de kullanmıyorum ama bazen nefesim daralıyor. Tanrılara Tanrıçalara geceleri dua ediyorum onu bana versinler diye. Eğer evlenirse öleceğimi bilsem bile bir daha asla o olmayacak. Öl dese öleceğim biriydi.
Tamamen içimi dökmek için bunlara suya anlatmak bile etki etmiyor.
Anlayanlara teşekkürler.

Official Temple of Zeus Links

Back