Druid of the Truth
Member
Ophelia_ said:Esenlikler neredeyse 5-6 aydır Zevism'yim ama artık inanmıyorum ama hala yakınım aklımda bir sürü soru var ama cevaplarını ne kadar arasamda bulamıyorum hepsi sahte gelmeye başladı birkaç soru soracağım
1. Yahudilerin insan olmadığını nereden biliyoruz taç çakraların olmadığını Türkiye forumlarında hayatında yahudi Gören var mı? Nasıl taç çakralarinin olmadığına inanabiliriyoruz bilimsel açıdan Yahudilerin insan olmadığıyla alakalı hiçbir kaynak bulamadım
2. Tanrılara konuşmak bunun kanıtı nedir sarkaç gibi nesneler hakkında internette bir tane bile makale yok yada ben bulamıyorum ya Tanrı diye farklı bir varlıkla konuşuyorsak
3. Tanrıların kanıtı nedir şeytan gerçektir yazısı kesinlikle yeterli değil yeterli olsa da Şeytan'ın kanıtı olamaz o varlıkların şeytan olduğunu nereden biliyoruz hiçbir kanıt bulamadım bu konu hakkında
4. Tanrılar nasıl pagan tanrıları olabilir bunun kanıtı nedir
5. Satanizm paganizmse neden inancımızı Neolaştiriyoruz neden kurban inancımız yok Yada diğer şeyler
6. Satanizmdeki Ruhaniyet doğu Ruhaniyetini batıya uyarlamak değil mi
7. Uzaylılar bir teori değil mi bilimsel olarak kanıtlanmış değil ve düşman dediğimiz şeyin kanıtı ne
8. Tanrıların dünyaya indiğinin kanıtı nedir
9. Paganizm kökenli bir din nasıl sol el olabiliyor
Cevaplarsanız çok sevinirim
Sadece 1 e cevap vereceğim geri kalanlar uzun sürer ve bana kalırsa bunu cevaplamak bazı taşları yerine oturtmanıza yardım eder.
Yahudiler fiziksel anlamda burunları hariç normal bir insana benziyorlar haliyle yahudiler insan değildir sözünün kanıtı biyolojik bir şey olamaz.Ancak bu kanıtın olmadığı anlamına da gelmez.
Dünyadaki istisnasız bütün dinler çok tanrılıydı ancak Yahudiler bütün insanlığa tek tanrılı din kazığını attılar(birkaç gün içinde islamın yahudilik olduğunun kanıtlarını burada paylaşacağım).Bu tek tanrılı din İslam Hristiyanlık ve Yahudilik üçlüsünden ibaret değil.Mısırda akhenaton döneminde aton tek tanrılı sisteme geçildi. Aton ⇒Adon⇒Adonai(bağlantıyı yakalamışsınızdır diyerek diğer konuya geçeceğim)
Satan/SaTaNaMa kelimesi.Satanama mantrası doğuda meditasyonlarda kullanılırdı.Herhangi bir arama motoruna SaTaNaMa yazarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Aynı şekilde Satanama kelimesi de Avrupa dillerine Satan ve varyasyonlarıyla geçmiştir(Türkçeye de Şeytan)
İngilizce Satan
Almanca Satan
Fransızca Satan
Ermenice Satanan(okunuş esaslı)
Gürcüce Satana
Bu SaTaNaMa mantrasıyla bağlantılı olan Satan gôrüldüğü üzere pek çok dilde Satan şeklinde geçmiştir.Ve bu SaTaNaMa mantrası sağlığı pozitif etkilemektedir
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3903052/
(Kirtan kirya bölümü)
Sağlığı pozitif etkileyen bu mantra bütün dillerde rağbet görüyor ancak İbranicede Satan(Şatan) düşman demek.
Yani Yahudiler çok tanrılı sistemimizi yıktılar aynı zamanda Satan/SaTaNaMa ya karşı açıkça bir savaş açtılar.SaTaNaMa,yani Şeytan bizim Tanrımızdır.Onların ise düşmanı
Siyasette de otu boku yiyip kendilerini çentik gibi gösteriyorlar.Çok basit bir örnek obama.kimde sorsak Obama'ya zenci der ancak Obama bir yahudi.Yahudiler tarafından eğitildi,Yahudiler tarafından başa geçirildi ve Yahudilerin istekleri doğrultusunda hareket etti.
Bu ırkın bu yüzden insan olmadığını söylüyoruz.Satanama/Şeytana savaş açtıkları için ve centil kılığına girip insanların anasını ağlattıkları için.