Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Sarkaç yerine kolye kullanmak ?

SonOfGod

Active member
Merhabalar , sarkaça benzer çelik bir kolyem var. bunu sarkaç gibi kullanmak mümkün müdür ? ve bir yanlış olur mu.

sarkaç zaten bir ipin ucundaki herhangi bir ağırlıktır bu yüzden yüzüğünüzü bile ipe geçirip kullanabilirsiniz. ayriyeten bu kolyeyi hep takmak ve fazla soru sormakta bağınızı güçlendirecek, sorularınıza daha doğru cevaplar verecektir.

sarkaç zaten bir ipin ucundaki herhangi bir ağırlıktır bu yüzden yüzüğünüzü bile ipe geçirip kullanabilirsiniz. ayriyeten bu kolyeyi hep takmak ve fazla soru sormakta bağınızı güçlendirecek, sorularınıza daha doğru cevaplar verecektir.
Aa çok mantıklı. :D

İyide o artık bir kehanet aracı olarak sayılır yazıyor yazıda yani başka birşey için kullanmamamız gerekli diyor. Bu mana da kolye, kolye olmaktan çıkıp bir kehanet aracı oluyor yani onu takı olarak takmak işleyişini veya enerjisini bozuyor sayılmaz mı?

İyide o artık bir kehanet aracı olarak sayılır yazıyor yazıda yani başka birşey için kullanmamamız gerekli diyor. Bu mana da kolye, kolye olmaktan çıkıp bir kehanet aracı oluyor yani onu takı olarak takmak işleyişini veya enerjisini bozuyor sayılmaz mı?
şahsen ben sarkaçlarımı vücudumda taşımazdım fakat okuduğum 2 kitapta da bunun bir sorun yaratmayacağı yazıyordu elbette bunu bir takı aracı olarak değil sadece sarkaç olarak taşıyacaksınız ve sizinle beraber kaldıkça bağınız güçlenecektir. pek önemli bir detay olduğunu sanmıyorum. boynunuzda kalması onun sarkaç olmadığı anlamına gelmez, eğer bunun yapılmaması gerektiği bir yazıda net bir biçimde yazıyor ise bunu benimle paylaşabilir misiniz? yanlış bir bilgim varsa görmek isterim.

şahsen ben sarkaçlarımı vücudumda taşımazdım fakat okuduğum 2 kitapta da bunun bir sorun yaratmayacağı yazıyordu elbette bunu bir takı aracı olarak değil sadece sarkaç olarak taşıyacaksınız ve sizinle beraber kaldıkça bağınız güçlenecektir. pek önemli bir detay olduğunu sanmıyorum. boynunuzda kalması onun sarkaç olmadığı anlamına gelmez, eğer bunun yapılmaması gerektiği bir yazıda net bir biçimde yazıyor ise bunu benimle paylaşabilir misiniz? yanlış bir bilgim varsa görmek isterim.
"Sarkaç Kullanma" başlıklı yazıda okumuştum sitede yer alıyor zaten biraz aşağıda yazıyordu.

Kolyede geçeli olan fizik kuralları sarkacın çalışma mantığında da aynı.

Kehanet alanının prensibi gereği ritüel araçlarını amaçları için kullanıp kaldırmak uygundur. Saygıyla yaklaşmak gereken bir durum.

Herhangi eşya olarak ele aldığımızda en başta zihnimiz ona gündelik eşya anlamı yükleyecek ve bu onu kehanet aracından ziyade basit bir nesne durumuna sokacaktır.

Ritüel araçları sıradan nesneler değillerdir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back