Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Sıfır Yılı

Bir insanın böyle tarihi böyle tahlil edebilmesi için ya peygamber ya da 150 yılı aşkın süredir tarih ve felsefe üzerinde çalışıyor olması gerekir. Bu yazılar bize gösteriyor ki maxine'in öne sürdükleri, gelişigüzel, kafatasçı, uydurma argümanlar değil.

Melody said:
İyi ki çevirmişsiniz yazıyı ellerinize sağlık. Ben de bir şeyden bahsetmek istiyorum bilirsiniz Türkiye'de eskiden başörtülü insanları okullara almaz, toplumca dışlarlardı. O dönem "bazı" insanlar bunu kendi lehine çevirerek eserlerinde ve kitaplarında Siyasal *slam propagandası yapmıştı. O dönem propaganda olarak çıkarttıkları eserlere bakarsanız tüm Türk mahalle yapısını, *slamik topluluklarını ve nicesini komünizmden ilham alarak tasvir etmişlerdi. Şirinler misali oluşturulan sözde Türk mahalle yapısı hala bile film ve dizilerde sıkça gösterilir. Türkiye'nin bugün bu hallerde olmasını az da olsa bu *slamik komünizm oluşturmaya ve sevdirmeye çalışan kitleye bağlıyorum.

Bu arada üniversiteye alınmayan başörtülüler, o dönemki fetö tehdidi yüzünden kuru ve yaş ayırt edilemediği için alınmadılar. Girebilenler bir şekilde yükselip dekan oldular, hoca oldular, rektör oldular. TSK'da erkek başörtüsü olmadığı için sızma daha rahat oldu. Bunun halen bugün bu kadar olaydan sonra Türk sağı tarafından propaganda malzemesi yapılması ilginçtir.

Anatolian Division said:
Bir insanın böyle tarihi böyle tahlil edebilmesi için ya peygamber ya da 150 yılı aşkın süredir tarih ve felsefe üzerinde çalışıyor olması gerekir. Bu yazılar bize gösteriyor ki maxine'in öne sürdükleri, gelişigüzel, kafatasçı, uydurma argümanlar değil.

Yüksek Rahibe kelimenin tam anlamıyla bir dahi.

Official Temple of Zeus Links

Back