Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

rutinim

Giulia Tofana

Member
burada benden cok daha fazla sey bilen bircok insan var, bu yuzden rutinimi paylasip tavsiye isteyecegim.

oncelikle sabah ve aksam olmak üzere aura temizleme meditasyonu, haftanin gunlerine uygun olacak sekilde cakra meditasyonu. isimlerini soyleyemedigim nefes egzersizlerini genelde yine cakralara uygun olacak sekilde yatmadan önce yapiyorum. (aslinda cogu ritueli yapmadan once uyguluyorum.) ayrica bosluk meditasyonunu da canim sıkılınca yapiyorum. pagan donemlerden kalan imgelemeyle kendi uydurdugum bir meditasyonu haftada bir mutlaka yapiyorum, kendimi dogayla birlestirdigim bir imgeleme. leydi astarte ve lord asmodeusla olan bagimi guclendirmek için sık sık onlarin guc rituellerini uyguluyorum, neredeyse iki uc gunde bir. simdi yeni yeni lord valeforun güç ritueline basladim. acikcasi oyle asiri dua etmiyorum, sadece tanrilari yaptigim seylerde hatirliyorum. run cok fazla titretmiyorum meditasyon disinda, baslamali miyim? ayrica buyu pratigi de yapıyorum sık sık, firsat buldukca. gecen gunlerde yaptigim bir buyu ise yarayinca biraz cesaretlendim 🥹 spell jar teknigine alisik oldugum icin onu kullaniyorum yapacagim zaman (para, sans vs.), ask buyusunde voodoo kullaniyorum. yanlis yaptigim bir sey veya ekleyebilecegim bir sey var mi??

Her gün, sabah ve akşam olmak üzere Koruma Aurası yapın.

Enerjiyi yükselterek ve programlayarak yaptığınız çalışmalar daha etkili olacaktır, gerçek sonuçlar elde etmek istiyorsanız en az 40 günlük düzenli çalışmalar yapmanız gerekmektedir.

Enerji Meditasyonu ile Temel Meditasyonu da rutininize ekleyebilirsiniz.

Bunun dışında, kendi kafanıza göre meditasyon uydurmayın; çünkü mevcut meditasyonlar Tanrılardan gelen bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur ve kendi başınıza ne yaptığınızı tam olarak bilmiyorsunuz.

Her gün, sabah ve akşam olmak üzere Koruma Aurası yapın.

Enerjiyi yükselterek ve programlayarak yaptığınız çalışmalar daha etkili olacaktır, gerçek sonuçlar elde etmek istiyorsanız en az 40 günlük düzenli çalışmalar yapmanız gerekmektedir.

Enerji Meditasyonu ile Temel Meditasyonu da rutininize ekleyebilirsiniz.

Bunun dışında, kendi kafanıza göre meditasyon uydurmayın; çünkü mevcut meditasyonlar Tanrılardan gelen bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur ve kendi başınıza ne yaptığınızı tam olarak bilmiyorsunuz.
enerji yukseltmeyi genelde runlerle yapiyorum, sitede verilen sayilarin kartlarıyla olacak sekilde. maelstorm bey demisti: once runlerle enerjimi yukseltiyorum, sonra olumlamayla yonlendiriyorum. dogru yapıyorum degil mi?

enerji yukseltmeyi genelde runlerle yapiyorum, sitede verilen sayilarin kartlarıyla olacak sekilde. maelstorm bey demisti: once runlerle enerjimi yukseltiyorum, sonra olumlamayla yonlendiriyorum. dogru yapıyorum degil mi?
İmgeleme bölümü de bu sürecin önemli bir parçasıdır. Bu konuda daha derinlemesine bilgi edinmek için lütfen bu sayfadaki "Büyü Nedir?" başlığını okuyun. Meditasyon sırasında da benzer bir imgeleme sürecini uyguluyoruz.

haftanin gunlerine uygun olacak sekilde cakra meditasyonu
Bu şekilde yapmak gayet iyi ama kendinizi hazır hissedince TÇM yapmaya başlayabilirsiniz. Çakralarınız dengelenince rünik ve Necronomicon titreşimleri, Sowilo/Surya/Raum gibi solar mantra-rünleri de çakralarınızı güçlendirmek için kullanabilirsiniz.

Yeni olanların önceliği güçlendirmekten çok temizlenmek olmalıdır. (Ruhunuzu güçlendirmeyin tavsiyesi değil, temizliğe önem verin tavsiyesidir.) Arı olmayan bir ruhu güçlendirmenin sonucu kiri de güçlendirmektir. Sadece ışık imgelemek yerine ruhunuzu tarayabilirsiniz de (lanetleri geri çevirme-I'deki gibi), Leydi Maxine'in bu vaazının sonlarına gidin. Biraz daha ilerledikçe mantra ile de yapabilirsiniz.

Rünleri alfabedeki sıra sayılarının katları kadar kullanmak gerektiği eski bir bilgi olduğundan böyle yapmak yerine amacınıza uygun bir sayı seçebilirsiniz.

Büyü ve meditasyonlarda ToZ'daki adımları uygulamak daha mantıklı. Mantra ve rünlerle yaptığınız çalışma spell jardan çok daha etkilidir. Pagan olduğunuz dönemdeki alışkanlıklarınızın size zarar getirmediğinden ve gerçekten işe yaradığından emin olun. Ama en iyisi ToZ dışındaki bilgilere güvenmemek.

Tanrı ritüeli yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Bu şekilde yapmak gayet iyi ama kendinizi hazır hissedince TÇM yapmaya başlayabilirsiniz. Çakralarınız dengelenince rünik ve Necronomicon titreşimleri, Sowilo/Surya/Raum gibi solar mantra-rünleri de çakralarınızı güçlendirmek için kullanabilirsiniz.

Yeni olanların önceliği güçlendirmekten çok temizlenmek olmalıdır. (Ruhunuzu güçlendirmeyin tavsiyesi değil, temizliğe önem verin tavsiyesidir.) Arı olmayan bir ruhu güçlendirmenin sonucu kiri de güçlendirmektir. Sadece ışık imgelemek yerine ruhunuzu tarayabilirsiniz de (lanetleri geri çevirme-I'deki gibi), Leydi Maxine'in bu vaazının sonlarına gidin. Biraz daha ilerledikçe mantra ile de yapabilirsiniz.

Rünleri alfabedeki sıra sayılarının katları kadar kullanmak gerektiği eski bir bilgi olduğundan böyle yapmak yerine amacınıza uygun bir sayı seçebilirsiniz.

Büyü ve meditasyonlarda ToZ'daki adımları uygulamak daha mantıklı. Mantra ve rünlerle yaptığınız çalışma spell jardan çok daha etkilidir. Pagan olduğunuz dönemdeki alışkanlıklarınızın size zarar getirmediğinden ve gerçekten işe yaradığından emin olun. Ama en iyisi ToZ dışındaki bilgilere güvenmemek.

Tanrı ritüeli yaparken dikkat edilmesi gerekenler:
cok tesekkur ediyorum, suryayi genelde temizlemede kullaniyorum zaten. ama cakralarimin ustune cok yogunlasiyorum bir suredir ve etkisini gormek beni mutlu ediyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back