Kan bağım olan birinin benim haberim olmadan üstümde uyguladığı isl*mi büyü ve pratiklerinden Koruma Aurası haricinde nasıl kurtulabilir ve korunabilirim?
Benim için ciddi bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
İslam gibi ölüm programları ruhani açıdan ''ölü'' olduğu için başınıza çok ciddi bir şey gelmeyecektir, endişelenmeyin. Yine de kesinlikle korunmalısınız, ki bu sayede parazitler sizi korkutmaya çalışarak vaktinizi boşa harcamasın.
Lanetleri Geri Çevirme 1 ve 2 çalışmalarını kullanarak size gelen bu negatif büyüyü sahibine geri gönderebilirsiniz.
Koruma Auranızı güçlendirmek için de x20 Algiz, x20 Sowilo, x20 Tiwaz rünlerini titretiniz.
Rünleri belirli bir sayıda titretmek zorunda değilsiniz. Öte yandan titreşimler, Aura Temizleme ve Koruma Aurası gibi çalışmalarda da önemli bir rol oynar; öyle ki bir rutin hâline getirilmelidir.
9 kez olumlayın: "Bu enerji, auramı pozitif ve sağlıklı bir şekilde her türlü negatif enerjiden, negatif karmadan, kirden kalıcı olarak temizliyor. Temizim, sağlıklıyım."
Not: Bunları yaparken imgelemeyi de unutmayın, titreşimlerden çıkan enerjinin auranızı temizlediğini ve parlaklaştırdığını imgeleyin.
Koruma Aurası
Çakralarınıza SATANAS titretin, her çakraya bir harf olacak şekilde.
9 kez olumlayın: "Bu enerjiler, her türlü negatif enerjiden, tehlikeden ve saldırıdan benim için en iyi şekilde beni sürekli ve kalıcı olarak koruyor, etrafımı kalkan gibi sarmalıyor. Her zaman korunuyorum, güvendeyim, emniyetteyim."
Not: Bunları yaparken imgelemeyi de unutmayın, titreşimlerden çıkan enerjinin etrafınızda bir kalkan oluşturduğunu ve sizi sarmaladığını imgeleyin.