Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Reptilianlar tam olarak nedir?

solros

New member
Merhaba, henüz yeni bir satanistim ve araştırmak için site dışında kaynaklar, tercihen kitaplar arıyorum. Ama kafamı karıştıran çok fazla nokta var, uzaylılar ve reptilianlar konusu özellikle kafamı karıştırıyor.

2016 - 2017 civarlarında Facebook gibi yerlerde hep reptilianlar ile ilgili postlar görürdüm ama boomer kitlenin inandığı savunduğu boş komplo teorileri gibi gelirdi bana -ki hâlâ öyle geliyor. Tam olarak bu reptilianlar ne ve neden satanizm uzaylılarla bağdaştırılıyor? Savaşın olayı ne? Bunlar fantastik bir evren, masal gibi geliyor bana :( şimdiden teşekkürler

2016 - 2017 civarlarında Facebook gibi yerlerde hep reptilianlar ile ilgili postlar görürdüm ama boomer kitlenin inandığı savunduğu boş komplo teorileri gibi gelirdi bana -ki hâlâ öyle geliyor. Tam olarak bu reptilianlar ne ve neden satanizm uzaylılarla bağdaştırılıyor?
Evren, pek çok türe ev sahipliği yapmaktadır ve Reptilyan meselesi de bunun ötesine geçmemektedir. Doğaları gereği başka ırkları sömürerek hayatta kalabilen, soğuk, eril ve borg bir yapıya sahip bu türün, Yahudilerin efendileri olduğu söylenebilir. Nasıl ki bizler Tanrıları takip ederek onların rehberliğine göre ilerliyorsak, onlar da Reptilyanların isteklerini yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Bununla birlikte, bundan ötesini göremeyeceksiniz; zira bizleri ilgilendiren bir yanları yoktur. Bizlerin ilgilenmesi ve üstesinden gelmesi gerekenler, Yahudilerdir.

Bunun yanı sıra, düşmanın Tanrılar nezdinde neredeyse "yok hükmünde" olduğunu da belirtmek gerekir. Zeus’a "Invictus", yani "Fethedilemez" denmiştir ki bu nitelendirme, O'nun özünü tam anlamıyla yansıtmaktadır. Esasında bunlar, bir ırk olarak büyümemiz ve bir sonraki aşamaya yükselebilmemiz için gerekli bir süreçten ibarettir.

Reptilyanlar?
Düşman Neden Hâlâ Yok Edilmedi?

Savaşın olayı ne? Bunlar fantastik bir evren, masal gibi geliyor bana :( şimdiden teşekkürler
Mahabharata, örneğin, aslında bu savaşı konu edinir; ancak burada dahi ayrıntılar muğlak ve belirsizdir. Bunun sebebi, antik medeniyetlerin bile kendileri için antik sayılan, atalarının aktardığı rivayetleri nakletmeye çalışmalarıdır.

Bunun dışında, evrende yalnızca insanlığın mevcut olduğunu ve onca zaman boyunca başka bir tür var olduysa dahi onların insanlıktan habersiz kaldığını düşünüyorsanız, bu da sizin görüşünüzdür; istediğiniz gibi inanabilirsiniz. Bizler burada yalnızca Antik Tanrılar ve Dünya’ya dair Gerçeği sunuyoruz. Herkesin bunu kabul etmesi yahut takip etmesi gibi bir zorunluluk yoktur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back