Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

ramazanda zevist olmak

kibele☥

New member
Esenlikler, önümüzde rahmani enerjinin havada uçuştuğu bir zaman var malum ve trde kimligini gizleyen bir zevist olarak ne yapabilirim? daha acık olacaksa bende kendi tanrılarımıza oruç tutmak istiyorum hem daha rahat geçer bu ay hem ritüelimi yapmış olurum . ama oruçla ilgili pek bilgim yok nasıl bir ibadet gerçekleştirebilirim ve nasıl korunabilirim

Zevizm'de Tanrılar için oruç tutmak gibi bir pratik bulunmamaktadır.

Düşman bayramı sebebiyle yoğunlaşabilecek negatif enerjiden korunmak için de sıkça aura temizlemesi ve aura koruması yapabilirsiniz.

Bunlar dışında herhangi bir problem yaşanmayacaktır, endişelenmenize gerek yok.

Zevizm'de Tanrılar için oruç tutmak gibi bir pratik bulunmamaktadır.

Düşman bayramı sebebiyle yoğunlaşabilecek negatif enerjiden korunmak için de sıkça aura temizlemesi ve aura koruması yapabilirsiniz.

Bunlar dışında herhangi bir problem yaşanmayacaktır, endişelenmenize gerek yok.
Bu ay insanların uyduğu programlar negatif enerji yaratıyor mu ?

Temizlik ve koruma çalışmalarını sürdüren herhangi bir Zevist, bu durumdan hiçbir şekilde etkilenmeyecektir.

Eğer bu gibi düşman bayramlarında rahatsızlık hissiniz artış gösteriyorsa, bu psikolojik olabilir veya bilinçaltı programlamalarından dolayı ortaya çıkıyor olabilir. Böyle durumlarda, önceki mesajda belirtildiği üzere çalışmalarınızı sıklaştırarak, bu konuda takviye sağlayabilirsiniz. Nihayetinde, her şey iyi olacaktır ve hiçbir şey kötü olmayacaktır.

Belli bir noktadan sonra, bunlar bahsedilmeye değer şeyler değildir. Dolayısıyla endişelenmeyin. Gelişiminize odaklanmanız yeterlidir.

Esenlikler, önümüzde rahmani enerjinin havada uçuştuğu bir zaman var malum ve trde kimligini gizleyen bir zevist olarak ne yapabilirim? daha acık olacaksa bende kendi tanrılarımıza oruç tutmak istiyorum hem daha rahat geçer bu ay hem ritüelimi yapmış olurum . ama oruçla ilgili pek bilgim yok nasıl bir ibadet gerçekleştirebilirim ve nasıl korunabilirim
Maelstorm Beyefendi gereken bilgileri söylemiş kendisine teşekkür ederim.

İşin sosyal tarafına gelirsek vereceğim tavsiyeye kişilik izolasyonuna pek gerek yok ama ciddi bir gizlilik gerekiyorsa kişilik izolasyonu yapmanızı tavsiye ederim. Sosyal ortamlara girdiğinizde aile dahil müslümanmışsınız gibi davranın gerçekten oruç tutuyormuşsunuz gibi konuşun davranın. Bir hata yaparsanız yanlışlıkla içtim yedim diyebilirsiniz üzgün rolü yapabilirsiniz. Bu kişilikteki parazitlerden, islami pisliklerden ise Maelstorm Beyefendininde dediği gibi koruma auraları ile korunabilirsiniz. Biraz boş yazdım şeriat olmadığı için bu kadar ciddi olmanıza gerek yok. Bir hata yaparsanız ise yanlışlıkla yaptım demeniz veya unuttum demeniz yeterli. En kısa sürede bu durumlara, gizlenmeye bile gerek kalmaması dileğiyle.

Kendinize iyi bakın😊

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back