Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Platforma Vultem

Forores [NG]

New member
Toți membrii subforumului românesc sunt îndemnați să se alăture pe Vultem. Acolo ne coordonăm pentru ritualuri și muncă în folosul Templului, discutăm pe tema meditațiilor și a vrăjitoriei și multe altele. Dacă întâmpinați dificultăți în accesarea platformei, spune-ți aici și veți primi ajutor. Este esențial ca toată lumea activă pe forum să intre și pe platformă. Vă așteptăm cu drag!

Buna Frate Zev Forores ! Eu am avut vechea platforma VT și am instalat Element Clasic și Element X .
Am introdus t.vultustemplorum.org mai multe erori la intrarea în contul le enumăr aici : username parola și e-mailul ok scrie eroare la ambele platforme :
homeserver-ul selectat prin parola sau OAuth.
Te rugam sa contactezi administratorul sau sa alegi un alt browser .
La cea cu Element X am introdus username parola logarea am făcut-o cu un cod primit prin mail [email protected] și după aceea mie îmi arătase 2 cheițe de intrare care 1 cod care al doilea trebuia să îl primesc pe mail și după aceea codurileQR scanare sau coduri care nu le am primit până acum prefer sa introduc manual codurile din mail .
Tare mult îmi doresc să particip sa numai întâmpin dificultăți cum am pățit în feb martie la logare VT .
Mulțumesc Frate sau Soră Zev . !

Official Temple of Zeus Links

Back