Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Plak Şirketleri ve Sosyal Medya Kontrolü

Esenlikler

Biliyorsunuz ki medya ve Hollywood dünyası, y*hudilerin elinde. Bir sanatçı ne kadar yetenekli olursa olsun, y*hudilerin yönettiği plak şirketleriyle sözleşme imzalamadan sektörde yükselme şansı neredeyse yok. Peki bu parazitlerden uzak durarak sektörde nasıl başarılı olabiliriz?

Esenlikler

Biliyorsunuz ki medya ve Hollywood dünyası, y*hudilerin elinde. Bir sanatçı ne kadar yetenekli olursa olsun, y*hudilerin yönettiği plak şirketleriyle sözleşme imzalamadan sektörde yükselme şansı neredeyse yok. Peki bu parazitlerden uzak durarak sektörde nasıl başarılı olabiliriz?
Yahudiler o kadar abartılı düzeyde kontrolde değiller. Türkiyede yükselmek istiyorsanız zaten değiller. Türkiyenin kendi zorlukları, kendi ekosistemi var. Sosyal medyada da kimse sana karışamaz. Plak şirketlerini iyi araştır kendini kanıtlayacak bir demo gönder veya direkt git konuş bir şekilde çözülür.

Yahudiler o kadar abartılı düzeyde kontrolde değiller. Türkiyede yükselmek istiyorsanız zaten değiller. Türkiyenin kendi zorlukları, kendi ekosistemi var. Sosyal medyada da kimse sana karışamaz. Plak şirketlerini iyi araştır kendini kanıtlayacak bir demo gönder veya direkt git konuş bir şekilde çözülür.
Plak şirketlerindeki y*hudilerin çoğu yönetici konumunda ama dikkatinizi çekerim.
Screenshot.png
Screenshot (1).png

Screenshot (2).png
Screenshot (3).png

Screenshot (4).png
Screenshot (5).png

Türkiye için aynı durum geçerli değil ama türkiyede kariyer düşünmüyorum zaten bu yüzden başlığı açtım. Ayrıca sadece müzik sektöründe aktif değiller.
87b564e345094c21778cbaef943251a204365f65735bc6539a6b2c3fd468d0a9_1.jpg

Plak şirketlerindeki y*hudilerin çoğu yönetici konumunda ama dikkatinizi çekerim.
View attachment 8518View attachment 8521
View attachment 8522View attachment 8523
View attachment 8524View attachment 8525
Türkiye için aynı durum geçerli değil ama türkiyede kariyer düşünmüyorum zaten bu yüzden başlığı açtım. Ayrıca sadece müzik sektöründe aktif değiller.
View attachment 8526
Ben Türkiye de çalışacaksınız sandım. Plak şirketlerinin durumunun bu kadar vahim olduğundan da haberim yoktu.

Esenlikler

Ben de müzik ile ilgilenen birisi olarak bunun üzerine çok düşündüm, plak şirketlerindeki lobileşme ve tekelleşme ün sahibi olmayan sanatçılara engel oluyor çoğunlukla.

Bence bu noktada yapabileceğimiz en faydalı şey sanatçı kişiliğimizin yanında organizatör yapısı da edinmeliyiz, çevremizdeki benzer fikirde olan sanatçılarla bir arada olmalıyız ve bir organizasyon yaratmalıyız.

(Türkiye'den örnek vermem gerekirse
MOB gibi birbiriyle geçmişten beri etkileşimde olan sanatçıların kurduğu ve birbiriyle senkronize halde iş yapıp birbirine destek olduğu oluşumları verebilirim)

Yani aslında plak şirketlerine pek bulaşmadan iş yapmanın tek yolunun kendi çalışan organizasyonun içinde olman olduğunu düşünüyorum.

Önceki yazılarından hatırladığım kadarıyla ABD'de bu işe devam edeceksin. Bu süreçte istemediğin yerlerde bulunabilirsin fakat Zevist sanatçıların dünya üzerinde de güç elde etmesi önemlidir. Yani centil insanlar için iş yapmanın daha uygun olduğu plak şirketlerini tercih ederek yolunu kolaylaştırman ve bu süreçte kendini şifreleyip dikkat çekmemen de bir ihtimal. Yahudi Kitlesel algısının neredeyse doğum yeri olan "Hollywood"da bizden birisi olması bence bir çok şeyden daha etkili ve olumlu olabilir.

Benzer hayallere sahip dostlar görmek güzel, yolun açık olsun.

Ben de müzik ile ilgilenen birisi olarak bunun üzerine çok düşündüm, plak şirketlerindeki lobileşme ve tekelleşme ün sahibi olmayan sanatçılara engel oluyor çoğunlukla.

Bence bu noktada yapabileceğimiz en faydalı şey sanatçı kişiliğimizin yanında organizatör yapısı da edinmeliyiz, çevremizdeki benzer fikirde olan sanatçılarla bir arada olmalıyız ve bir organizasyon yaratmalıyız.

(Türkiye'den örnek vermem gerekirse
MOB gibi birbiriyle geçmişten beri etkileşimde olan sanatçıların kurduğu ve birbiriyle senkronize halde iş yapıp birbirine destek olduğu oluşumları verebilirim)

Yani aslında plak şirketlerine pek bulaşmadan iş yapmanın tek yolunun kendi çalışan organizasyonun içinde olman olduğunu düşünüyorum.

Önceki yazılarından hatırladığım kadarıyla ABD'de bu işe devam edeceksin. Bu süreçte istemediğin yerlerde bulunabilirsin fakat Zevist sanatçıların dünya üzerinde de güç elde etmesi önemlidir. Yani centil insanlar için iş yapmanın daha uygun olduğu plak şirketlerini tercih ederek yolunu kolaylaştırman ve bu süreçte kendini şifreleyip dikkat çekmemen de bir ihtimal. Yahudi Kitlesel algısının neredeyse doğum yeri olan "Hollywood"da bizden birisi olması bence bir çok şeyden daha etkili ve olumlu olabilir.

Benzer hayallere sahip dostlar görmek güzel, yolun açık olsun.
Verdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Bu tarz konular hakkında bilgi sahibi olan insanları görmek beni de mutlu ediyor. MOB örneğinde olduğu gibi, organizasyon şirketleri ana plak şirketinin alt şirketi olarak etiketleniyor; yani yine o büyük plak şirketlerine bağlılar. Mesela MOB, Apollon Unity’e bağlıydı. Khontkar’ın plak şirketi RedKeys de Universal Music’e bağlı.

Amerika’da da buna benzer, markalaşmış pek çok plak şirketi var (OVO, Jackboys, Opium, XO). Ancak bunların hepsi aslında büyük plak şirketlerine ait. Dışarıdan bakıldığında sadece bir grup sanatçının bir arada takıldığı, rock grubu tarzında oluşan ekipler gibi görünüyor.

MOB örneğinde olduğu gibi, organizasyon şirketleri ana plak şirketinin alt şirketi olarak etiketleniyor; yani yine o büyük plak şirketlerine bağlılar. Mesela MOB, Apollon Unity’e bağlıydı. Khontkar’ın plak şirketi RedKeys de Universal Music’e bağlı.
Bu şirketlerin nasıl kurulduğu ve dallandığı hakkında detaylı bir bilgim yok ama evet işler dediğin gibi işliyor.

Şirketler toplum üzerinde oluşturmak istedikleri yaşam biçimine uygun üreten sanatçıları bir araya getiriyor ve dünyaya fabrikadan çıkmışçasına birbirine benzer belli kitlelere hitap edecek şekilde tasniflenmiş müzikler üreterek talep karşılıyor, zihinleri programlıyor.

Bu yüzden evet bu sistemin içinde belki sıfırdan bir şeyler üretmek, içindeki saf sanatı dökerek bir hayat sürdürmek çok kolay değil.

Şunu söyleyebilirim ki şu an dinlediğimiz müzikler nasıl bu y*hudi piyasasının ürünüyse, sanattan beklentimiz de biraz onların ürünü gibi olmaya başladı.

Sanat her insana duyurulması gereken bir ürün değildir, onu üretmekten keyif almalı ve sabırlı olmalıyız. Ne kadar medyada bastırılsak da bazı sesler zamanla daha gür hale gelir.

Bu işten hayatımızı kazanmayı ve tüm vaktimizi ve odağımızı buna vermeyi kesinlikle hak ediyoruz. Bu yüzden hala aklıma bizim gibi düşünen insanlarla birlik olmaktan ve yolumuza devam etmekten başka çare gelmiyor.

Onlardan daha yaratıcı , stratejik ve zeki olmalıyız. Ve bunun için ihtiyaç duyduğumuz şeyler de burada.

Sanat her insana duyurulması gereken bir ürün değildir, onu üretmekten keyif almalı ve sabırlı olmalıyız.
Katılıyorum. Gerçekten ilerlediğini, başladıktan birkaç sene içerisinde görürsün. Buna kesinlikle katılıyorum.

Şunu söyleyebilirim ki şu an dinlediğimiz müzikler nasıl bu y*hudi piyasasının ürünüyse, sanattan beklentimiz de biraz onların ürünü gibi olmaya başladı.
Bence sanat hâlâ centil insanlardan çıktığı için müzikte ruh var. Sadece seri tüketime geçtiği için, dediğiniz hissiyatı veriyor. Ben müzik sektörünü fast food kültürüne yeni geçmiş yemek sektörüne benzetiyorum. McDonald’s’tan hemen servis edilen bir burgeri de yiyebilirsin; gidip bir steakhouseta, pişmesi için en ince ayrıntısına kadar uğraşılan bir bonfileyi de.

Bu işten hayatımızı kazanmayı ve tüm vaktimizi ve odağımızı buna vermeyi kesinlikle hak ediyoruz. Bu yüzden hala aklıma bizim gibi düşünen insanlarla birlik olmaktan ve yolumuza devam etmekten başka çare gelmiyor.
Buna da kesinlikle katılıyorum. Para ve refah çok önemli sonuçta; eğlence sektörü olduğu için ne kadar yükselirsen, o kadar para kazanıyorsun. Bunun bir sınırı yok. Ama Tanrıların insanlığa bahşettiği sanatı, yaratıcılığı bu ruh emicilerin kontrol etmesi ve onlar üzerinden milyarlar kazanması beni derinden üzüyor. Sanatçıların birlik olup bu saltanatı yıkması lazım.

Onlardan daha yaratıcı , stratejik ve zeki olmalıyız. Ve bunun için ihtiyaç duyduğumuz şeyler de burada.
Zaten öyleyiz. İhtiyacımız olan şey, daha fazla Zevist sanatçı ve sanat yolunda ilerleyen Zevistler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back