Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Plüton için tavsiye

kapandı

New member
öncelikle plüton için hiç gün ve kabalistik kare yok acaba bu konuda bilgisi olan plüton için ne önerebilir özellikle merkür ve plüton bende dar açı yapıyor ve bu iki gezegenden geleni iyi kullanmam gerek.

Çakralarımız belirli gezegenlerle ilişkilendirilir ancak transandantal/jenerasyonel gezegenler olan Uranüs, Neptün ve Plüton çakralara karşılık gelmez. Bu yüzden insanlar bu gezegenlerin enerjilerini yönlendiremezler.

Forumlarda Plüton için bir mantradan bahsedildi ancak doğrudan Plüton'un mantrası olduğundan şüpheliyim. Doğru olsa bile kullanması çok riskli olurdu.

Plüton ile ilgili kurtulunması gereken bir şey varsa Muñka mantrası veya Ansuz rünüyle ruhu özgürleştirme çalışması yapılabilir. Eğer Plütonla ilgili elde edilmek istenen bir şey varsa hedefe yönelik bir güç sözcüğüyle çalışma yapılabilir. Plütonla açı yapan gezegen elde etmek istedikleriniz ile bağlantılıysa onun enerjileri kullanılabilir.

Aklıma takıldı, biraz saçma gelebilir ama gerçekten merak ettim. Dünya'nın bir kabalistik karesi neden yok?

Belki faydası dokunabilir:

öncelikle plüton için hiç gün ve kabalistik kare yok acaba bu konuda bilgisi olan plüton için ne önerebilir özellikle merkür ve plüton bende dar açı yapıyor ve bu iki gezegenden geleni iyi kullanmam gerek.
Dar açı mı dljhdljfhdkljghfkjljsggjf 90 dereceden küçük, yani sextil, sextil olumludur ama olumsuz bir gezegenle etkileşiyorsa zorlayabilir. Sextilse yaptığınız seçimlere dikkat edin. Transit plüto, neptün ve uranüs eğer haritada inanılmaz kritik bir noktada değilse retro yaparken natal bir noktayla kavuşmadığı sürece etki göstermez ya da retroda majör açı yapacak o da önemlidir. Ben bazen 150lik açıyı da alıyorum.

Plüton ve uranüs girdikleri harita evini 3.5 yılını yapılandırarak 3.5 yılın da yıkarak geçiriyorlar benim gözlemlediğim

Transitlere bakarak yandım bittim demeyin mesela bir amelyat olacaksa ya da bir kaza progresste mutlaka gözükür. Üçlü bakılması lazım. Uranyen astrolojinin de raconu odur üçlü bakılır. Transit-Progress-Natal bunlar olmadan sadece transitten anlık bir etki alırsınız eğer inanılmaz etkili bir yerleşim yoksa.

Aklıma takıldı, biraz saçma gelebilir ama gerçekten merak ettim. Dünya'nın bir kabalistik karesi neden yok?
Dünya halihazırda bulunduğumuz lokasyon olduğu için ve buraya doğduğumuz için haritamızda da yeri yok. Mesela marsta doğan insanların haritalarında bir düna burçları olacak ama mars burçları ve yerleşimleri olmayacak böyle bişe.

Dünya halihazırda bulunduğumuz lokasyon olduğu için ve buraya doğduğumuz için haritamızda da yeri yok. Mesela marsta doğan insanların haritalarında bir düna burçları olacak ama mars burçları ve yerleşimleri olmayacak böyle bişe.
Teşekkür ederim. Çok daha iyi anladım şimdi sebebini.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back