Salutări tuturor,
Sper că nu sunteți familiarizați cu încă de o altă „ciupercă” numită O9A. Nu merită timpul vostru, nici al „participanților” ei..
Se pare că există multe grupuri oculte online, iar multe dintre ele sunt formate din indivizi complet dezechilibrați. Cel în cauză este cunoscut sub numele de „Ordinul celor Nouă Unghiuri” și se definește ca o ramură a „FSP”. Nu voi numi grupul în cauză, dar am informații concludente despre ce reprezintă aceștia: la fel ca mulți „ocultiști întunecați”, acești oameni par a fi implicați în activități criminale și/sau să nu fie în deplinătatea facultăților mintale.
De ani de zile am păstrat tăcerea cu privire la aceste subiecte (acest subiect a fost unul dintre acele subiecte care se întind pe ani de zile, printre mulți nebuni cu care trebuie să te confrunți zilnic ca parte a muncii pe care o faci pentru Zei). Desigur, le-am respins întotdeauna categoric și am asigurat siguranța comunității prin excluderea acestor elemente criminale, dar a sosit momentul să expun natura acestor așa-zise „grupuri satanice”, precum și cine sunt acești oameni și ce fac.
Atacurile lor împotriva mea au reprezentat o extorcare țintită, menită să mă forțeze să le ofer și să le dezvălui cunoștințe și înțelegere spirituală, lucru pe care l-am refuzat. Aceste amenințări au implicat numeroase încercări de abordare „online” de-a lungul anilor, pe care le-am respins categoric și la care nu aș ceda niciodată.
Cu toate acestea, având în vedere că aceste grupuri teroriste se grăbesc și sunt conștiente că Zeii și Daemonii nu vor trata cu ușurință acțiunile lor, voi vorbi public despre acest lucru. Vorbind despre potențiale grupuri teroriste, acestea sunt dintre cele cu adevărat retardate. Nici măcar nu sunt interesante sau amuzante în vreun fel.
Deși, în trecut, nu am avut intenția de a intra în conflicte cu nimeni din mediul ocult sau din alte sfere similare, în același timp, acești oameni nu pot accepta faptul că Zeii sunt de partea noastră, și nu de partea lor.
Conștienți de acest fapt, au încercat în mod agresiv să mă hărțuiască timp de cel puțin 4 ani; amenințări la adresa familiei, amenințări personale și multe alte forme de amenințări (în deplină concordanță cu modelele lor teroriste de operare). Desigur, sunt amenințări goale, deoarece majoritatea dintre ei sunt doar niște lași cu o mulțime de declarații pompoase.
Sunt doar confuzi și slabi, ascunzându-se în spatele unor declarații de amenințări grandioase pe care nici măcar nu le pot pune în practică. Se autointitulează „sinistri” și propovăduiesc tot felul de lucruri distructive din punct de vedere social, totul din confortul canapelelor lor și, probabil, finanțați de așa-ziși actori pentru a face acest lucru, probabil în scopul de a provoca instabilitate socială. Nimic nou în colțurile internetului și ale tuturor creaturilor eșuate din interiorul acestuia.
Cine pretind ei că sunt
Ideologia Ordinului celor Nouă Unghiuri reprezintă o fuziune între satanism și neonazism, pe care cercetătorii o descriu drept un „cult satanic nazist”. Scrierile sale laudă Germania nazistă ca fiind „o expresie practică a spiritului satanic”, îl invocă pe Adolf Hitler în liturghia Mesei Negre, promovează negarea Holocaustului (susținând că acesta este un mit „magian/nazareean”) și propovăduiesc un destin „aeonic” în care un „Imperiu” arian răstoarnă civilizația iudeo-creștină și colonizează galaxia. Practicile sale de bază se bazează pe criminalitatea deliberată: membrilor li se cere să încalce tabuurile sociale, să comită crime și să adopte „roluri de infiltrare” sub acoperire în cadrul grupurilor neonaziste, islamiste și anarhiste pentru a destabiliza societatea occidentală. Cel mai notoriu este faptul că ONA a publicat ghiduri explicite privind sacrificiul uman — „Un dar pentru Prinț – Ghidul sacrificiului uman”, „Selecția – Ghidul sacrificiului II” și „Linii directoare pentru testarea ofrandelor” — în care victimele („ofrandele”) sunt obligate să se „autoselecteze” prin teste de personalitate, iar jurnaliștii, oamenii de afaceri și activiștii politici care perturbă grupul fiind enumerați ca ținte ideale; se spune că ucigașul absoarbe puterea din moartea victimei. Proiectul Counter Extremism a documentat o publicație a ONA intitulată Antologia violului, care încurajează „excitația spirituală provocată de violul sexual violent”, iar un raport al BBC din 2020 a menționat îngrijorarea autorităților cu privire la „numărul de pedofili asociați cu ONA”, grupul fiind descris ca adiacent cu rețeaua 764, implicată în exploatarea sexuală pe scară largă a copiilor. Wikipedia The Free E, secțiunile „Convingeri” și „Practici”
....
Amprenta sa în lumea reală este o serie de acte de terorism și crime violente. Ideologia ONA a influențat Atomwaffen Division (cel puțin nouă membri ai grupării Tempel ov Blood, afiliată ONA, au deținut poziții-cheie în cadrul acesteia), ramura sa britanică Sonnenkrieg Division, National Action, Mișcarea de Rezistență Nordică, gruparea mexicană „Individualists Tending to the Wild” și membri ai grupării neonaziste ruse Rusich Group; Ryan Fleming, membru al ONA, a fost condamnat de două ori pentru abuz sexual, iar articolul menționează diverse violuri, omoruri și acte de terorism comise de persoane influențate de ONA, cu o întreagă „Cronologie a crimelor în care a fost implicat Ordinul celor Nouă Unghiuri”. S-a dezvăluit în cadrul unor proceduri judiciare din 2021 că editorul rețelei, fondatorul Martinet Press, Joshua Caleb Sutter, a fost plătit cu peste 140.000 de dolari de către FBI în calitate de informator confidențial încă din 2003. Guvernele au luat măsuri oficiale în urma acestor fapte: guvernul Statelor Unite descrie ONA ca fiind un „grup extremist violent, neonazist, bazat pe ocultism și motivat rasial”, iar Rețeaua Globală privind Extremismul și Tehnologia îl numește o „rețea a accelerativistă militantă, ezoterică și descentralizată de actori care reprezintă o amenințare”; Rusia a interzis textele ONA prin hotărâre judecătorească în 2024, Hope Not Hate a făcut presiuni asupra Regatului Unit să o declare ilegală pentru „incitarea la terorism”, iar Noua Zeelandă a desemnat oficial ONA drept organizație teroristă în 2025.
Wikipedia, The Free E, secțiunile „Istorie”, „Moștenire și influență” și „Referințe”
....
Din Wikipedia: Christos Beest, membru de rang înalt al grupului, prezintă însă imagistica nazistă ca fiind doar una dintre modalitățile de acțiune ale Ordinului, susținând în schimb că aceștia sunt „singurul grup anarhist adevărat”. [52] În timp ce „Liturghia Neagră” a grupului îl invoca de obicei pe Hitler, o altă versiune — realizată de grupul australian ONA „The Temple of THEM” — îl înlocuiește pe liderul nazist cu jihadistul salafist Osama bin Laden. [124] Grupul prezintă neonazismul și jihadismul salafist ca „forme cauzale” care vor contribui la dărâmarea vechii ordini și vor facilita venirea unui nou eon.[125] În acest sens, unele texte ale ONA prezintă susținerea neonazismului nu ca rezultând dintr-o credință autentică în ideologia nazistă, ci ca parte a unei „strategii sinistre” menite să promoveze evoluția eonică. [126]
Multe cuvinte, iar eu tocmai am citit asta: încă niște indivizi disfuncționali fără viitor, care caută un punct de descărcare pentru a se „extinde” peste scheme stricate pe care le numesc „organizații” și care au ajuns, prin propria lor prostie, să fie distructivi din punct de vedere social și personal chiar și pentru ei înșiși.
Cu alte cuvinte, avem de-a face cu persoane însetate de atenție, „teroriști amenințători” de talie mare și indivizi „nazisti”, gunoiul pământului care se prezintă prin nevoia de a atrage atenția, prin declarații grandioase și prin trăsăturile obișnuite ale unor astfel de indivizi: inepti, slabi, proști și blasfemiatori.
Nu formulez nicio acuzație cu privire la originea acestor surse, iar acest aspect nu mă preocupă în cadrul postărilor publice și nici nu merită să fie aprofundat. De obicei, amenințările lor implicau diseminarea forțată a cunoștințelor spirituale de cel mai înalt nivel pe care le deține Templul lui Zeus, precum și tentative de mituire a mea (bani, contacte politice – ei încercând să pretindă că ar avea astfel de contacte; din nou, lăudăroșenia unor excremente de rang inferior); pe care le-am refuzat cu plăcere. Nu mi-a păsat dacă existau sau nu; îmi pasă doar de Zei.
De atunci, amenințările fără rezultat au continuat.
Mai mult, s-au definit ca o „organizație” sub numele de „FSP”, un departament specific al „O9A”, cu legături dovedite cu „Ordinul celor 9 Unghiuri”, o organizație teroristă internațională secretă și presupus ilegală. Cu toate acestea, sunt atât de eșuați chiar și ca teroriști, încât, în primul rând, par să se afle doar în camere de chat vorbind despre „Noul Eon”, care nu are nicio existență reală.
Pentru a nu le face publicitate, nu voi menționa numele lor complete sau informațiile pe care le-aș putea avea despre ei. Persoana pe care au recrutat-o pentru a încerca să mă șantajeze și să mă stoarcă de bani cu forța a mai menționat că el finanțează „operațiunile” lor și raportează unei „conduceri” care coordonează aceste atacuri mărunte.
Cine sau ce este această „conducere și ce face ea” nu mă privește; totuși, având în vedere trecutul lor, aș presupune fără ezitare că este vorba de una dintre următoarele: un pedofil gras, un iubitor de ponei, un admirator al lui Osama Bin Laden sau toate cele de mai sus. Le spun, așadar, iubitorilor de ponei să-și adune animalele de companie cât mai repede posibil. Eonul în care aceștia nu vor mai exista se apropie cu pași repezi.
Pozițiile lor, care implică documentarea modului de a-i învăța pe oameni cum să devină violatori, precum și grupurile aflate în subordinea lor, formate din pedofili convinși, sau chiar redactarea de documente despre sacrificii umane, nu sunt suficiente pentru a mă intimida sau a mă constrânge să trădez cunoașterea spirituală, moștenirea Zeilor și înțelepciunea lor divină, încercând să mă forțeze să le atribui acestor porci.
În această urmărire, nu mă voi supune și, de ani de zile, am respins categoric și cu sfidare șantajul lor, care a fost încercat și a recurent cel puțin din 2022. Călăriți-vă poneii și stați în camerele voastre întunecate, și lăsați-ne în pace. Alternativ, continuați să călăriți poneii și să vă imaginați că Templul ar putea vreodată să cedeze în fața cererilor teroriștilor și pedofililor.
Imperativul existențial metatronic este că acești oameni stau în fața focului divin al judecății, iar încăpățânarea lor a dus, în cele din urmă, chiar și după cum recunosc ei înșiși, la grave consecințe spirituale; continuarea existenței acestor „grupuri” este doar în detrimentul lor – din acest motiv, sfătuiesc cu tărie oamenii să le părăsească și să se țină departe de răul fără fund și de cultele satanice pe care acestea le reprezintă.
Desigur, Templul lui Zeus și eu, în calitate de lider al acestuia, respingem categoric și detestăm aceste ideologii pseudo-religioase, încă de la rădăcinile lor, precum și toate ideologiile lor.
Ca discipol al Zeilor, m-am preocupat întotdeauna exclusiv de cunoașterea spirituală divină, blândă și iubitoare și de meritele acesteia; de etica Zeilor și de Contactul lor Divin. Partidele politice, pseudo-autoritățile criminale, asociațiile întunecate ale scursurilor umane, precum presupusa mafie menționată mai sus, sau teroriștii desemnați și pedofilii cunoscuți la nivel internațional care pretind că se închină lui „Satan”, sunt neputincioși în fața Zeului Zeilor, Zeus, și a Zeilor înșiși.
Voi vă închinați propriului vostru rău. Noi suntem de cealaltă parte a insulei. Voi sunteți singuri.
Marele Preot Administrativ și Fondator al Templului lui Zeus nu negociază cu criminali, pedofili, teroriști islamiști și susținătorii acestora, precum și cu presupuse grupări care practică sacrificii umane (prea lașe chiar și pentru a se angaja în doctrinele lor murdare), care se întâmplă să fie și „nazisti” și „satanisti”, ceea ce nu face decât să le agraveze poziția existențială deja dăunătoare și murdară.
Aceste acțiuni nu aduc decât rușine, greutate, povară karmică și povară distructivă asupra tuturor celor implicați în ele.
Le-aș sugera cu tărie acestor slujitori să nu mai nutrească niciun gând în acest sens, să se căiască imediat și să se închine lui Dumnezeu Cel Preaînalt, lui Zeus și Zeilor Divini, și să se îndepărteze imediat de practicile lor transgresive. Acestea vă fac rău și nu vă ajută să evoluați, nici nu funcționează în adevăratul Eon al Zeilor care urmează.
Binecuvântări tuturor și chiar câteva binecuvântări pentru căință, celor care poartă ponei și trimit amenințări în nopțile lor singuratice, prefăcându-se că sunt mega-teroriști, în timp ce nici măcar nu știu să scrie corect.
În încheiere și în ciuda hărțuirii menționate mai sus, care nu are niciun efect în afară de neliniștea celor care o practică (și vă afectează și pe voi):
Aș dori, din toată inima, să îi invit pe toți acești oameni, chiar și pe cei care se gândesc sau încearcă în mod repetat să acționeze împotriva mea, motivați în prezent de dezechilibrele izfetice, să nu se implice în niciuna dintre aceste operațiuni; Izfet nu dorește nimic bun de la voi sau din viața voastră, și nici agențiile sale.
Nu-l lăsați să vă dicteze viața. Părăsiți-l și veniți la Zeii care sunt atât Mari, cât și Drepți, și nu vă mai implicați în aceste chestiuni, căci ele nu vă sunt de folos.
Izfet nu este prietenul vostru. Zeii pot fi prietenii voștri. Căutați să scăpați din ghearele lui Izfet.
Deveniți Theophoroi și scăpați de această cale inversă a lui Izfet. Puteți.
-FAHP Zevios Metathronos