Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Nu mai fiți străini

Asra

Active member
Știu că și eu am făcut asta. Am petrecut ani de zile citind forumurile, dar nu am scris vreodată un mesaj aici (nici chiar pe forumurile mai vechi). Așteptam postările Clerului, îmi construiam monologuri transformatoare stimulate de ele și, cel mai important, îmi plăcea de asemenea să citesc despre opiniile, principiile și contribuțiile fiecărui membru. Simțeam că sunt pe deplin parte din acest lucru. Doar mai târziu, după ce am început să particip aici cu adevărat, am realizat că atunci, demult, NU eram parte din ce se întâmpla. Eram ca o fantomă și totuși adevărata frumusețe stă în a te afla aici, cu un cont, cu o părere, cu o voce, cu o personalitate, bună sau rea. E ceva valoros și sincer.

Ascultați, așa cum sunteți, sunteți acceptați. Toți avem defecte fundamentale, frici, lipsuri, talente și elemente de care suntem mândri. Suntem unici, speciali și mult mai multe. De fapt, nu, suntem amândouă în același timp, ca într-un paradox. Ceea ce ne definește global este curajul de a realiza peste nivelul nostru de confort, ceea ce are loc aici. Deci, veniți cu mine, luați-mă de mână, luați-i de mână și pe ceilalți membri ai noștri și prezentați-vă.

Membrii noi și chiar și unii membri mai vechi cred că valoarea și contribuțiile lor nu sunt mari sau că sunt minime. Asta e o minciuna de rahat. Adevărul e că voi toți contați și sunteți valoroși, însă trebuie să acceptați acest lucru și să progresați.

Vă vreau aici, iar voi vă doriți același lucru. Comunitatea trebuie să înceapă să înflorească și fiecare trebuie să culeagă binecuvântările Zeilor. Divinitatea și-a așezat prezența în acest forum, dar fiecare trebuie să pășească înăuntru ca să le primească.

Aștept și vă mulțumesc că sunteți aici. Multă dragoste și binecuvântări!

GHID PENTRU UTILIZAREA FORUMULUI: https://ancient-forums.com/threads/forum-guide.93284/

- Preotul Alexandros Iowno

Sursa originală: https://ancient-forums.com/threads/be-outsider-no-more.302149/

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back