Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Niye bu kadar bölündük

Hankut

Member
Esenlikler bir konuda fikrimi söylemek istedim.
İnsanlar forumlarda kavga edip duruyor, girdiğim birçok başlıktaki çoğu yorum bir kavga, tartışma, iğneleme hakkında oluyor. Bu da beni Satanizm'den soğutuyor. Zaten aylardır Satanizm'den uzaklaşmışken bu insanı iyice soğutan bir durum.

Bu insanların Spiritüel Satanizm'i, hatta sonuna kadar gidecek olursak, direkt Satanizm'in kendisini temsil etmediğini bilmelisiniz. Burada herkes yalnızca kendisini temsil eder. Dolayısıyla, biri saçmalıyorsa, saçmalayan kişi odur zira Spiritüel Satanizm kimseye kendi aptallıklarını buraya getirmelerini ve drama yaratmalarını söylemez. Yüksek Rahip de, biz de, sık sık Spiritüel Satanist unvanının bunlardan çok daha öte bir şey olduğunu söyleriz. Yalnızca adanmak yetmez, Satanistler arasında da ciddi seviye farklılıkları vardır.

Forum kültürüne gelecek olursak, bunu inşa etmesi zaman alacaktır zira Türk forumları en fazla 2 yaşındadır ve işleri nasıl yapacağımızı öğrenene kadar, pek çok sıkıntıyla yüzleşmek durumundayız. Bunun başka bir sebebi de, çok ama çok az insanın böyle bir ortam yaratmak için uğraşması ve diğer herkesin yalnızca buraya yoldan geçen herhangi biriymiş gibi uğrayıp, sonra da gitmesidir. Yani çok az kişi kalır, çok az kişi buranın değerini bilir ve çok az kişi gerçekten bir şeyler yapacak kadar burayı benimsemiştir.

Sizin bu şekilde düşünmenize gerek yok ancak meditasyonlarınıza odaklanmalı ve bu tarz düşük seviye muhabbetlerden, dahası, bu tarz insanların sahip oldukları acınası durumdan çok ama çok uzakta ve çok ama çok yukarıda olmalısınız. Bunların rahatsızlık verebileceğinin farkındayız ancak insanoğlu bazı konularda şaşmaz ve iyi olan her şeyi kirletmek ister. Elbette biz buna izin verecek değiliz. Bu tarz şeyler belimizi biraz büker gibi olur, ardından dimdik bir şekilde ayağı kalkarız ve karşımızda duran her ne olursa olsun, Babamızdan ve kalbimizdeki cesaretten gelen ışığın gücüyle tüm engellerin üstesinden geliriz.

Zira biz, bunları sıfırdan yaratacağız ve daha önce hiç yapılmamış olanı yapacağız.

Vikivi said:
Esenlikler bir konuda fikrimi söylemek istedim.
İnsanlar forumlarda kavga edip duruyor, girdiğim birçok başlıktaki çoğu yorum bir kavga, tartışma, iğneleme hakkında oluyor. Bu da beni Satanizm'den soğutuyor. Zaten aylardır Satanizm'den uzaklaşmışken bu insanı iyice soğutan bir durum.

2 ay falan oldu herhalde foruma girmiyordum. Şimdi girdim ve hâlen daha aynı mevzular; sevgilimden ayrıldım, bunalımdayım, kafama sıkacam, para lazım hangi büyüyü yapayım vs vs. Açık konuşayım: Forumda ki 1-2 kişi hariç (ki onların da nickini hatırlamıyorum. Uzun süredir aktif değiller galiba. Tek hatırladığım tarih bilgileri iyi ve erkek olduklarıydı) hiç kimseyi sevmiyorum. Aşırı laubali tavırlar. Beni bu dinden en çok soğutan şey bu forum oldu. Kısmetse olur kafasında ki aşk böcüklerinin takıldığı yer burası. (Mantıklı post'lar da var fakat rahat %50'si böyle.)

Bu anlattıklarımdan bağımsız olarak da Satanizm'den soğuma sebeplerim var. Hiç bir şey hissetmiyorum. Adandığım zaman da bir şey hissetmedim. Meditasyonlar iyi hissettiriyordu yalan yok. Ama bunlar da Satanizm'e özgü şeyler değilmiş, bunu farkettim. Boşluk meditasyonu dediğimiz olay "Mindfulness" diye internette geçiyor. Sadece bizim yaptığımız şeyler değil.

Son bir kez daha, hâlen daha gönülden inanıyorken şans vereceğim. Ama baktım ki hâlâ bi gelişme yok, Satanizm'i de reddeder ve artık Apateist bir kafayla yaşarım. İhtimal verdiğim tek inanç bu çünkü.

Gitmeye bahane arayanlara yol verin arkadaşlar ve değerli vaktinizin tek bir zerresini daha israf etmeyin. Bu ve benzeri konuşmalardaki argümanların seviyesinin düşüklüğü zaten bariz. Son zamanlarda ilgi orospuluğu yapmaya çalışan bazı kişiler olduğunu da biliyorsunuz. Basitçe gülüp geçin ve böyle varoluşlar olmadığınız için Şeytan'a şükredin.

Spine said:
Gitmeye bahane arayanlara yol verin arkadaşlar ve değerli vaktinizin tek bir zerresini daha israf etmeyin. Bu ve benzeri konuşmalardaki argümanların seviyesinin düşüklüğü zaten bariz. Son zamanlarda ilgi orospuluğu yapmaya çalışan bazı kişiler olduğunu da biliyorsunuz. Basitçe gülüp geçin ve böyle varoluşlar olmadığınız için Şeytan'a şükredin.

Gerçek sorgulanmaktan korkmaz dediğiniz halde sorgulayan ve neden dinden soğuduğunu anlatan kişileri ilgi 0r0spusu ve bahane arayan olarak mı adlandırıyorsunuz yani? Karşınızda sırf birkaç ay daha fazla Zevism oldu diye diğerlerine cahil, tecrübesiz gözüyle bakan, SSlikten çıkanlara aptal diyen ve hakaret eden biri olsaydı böyle davranmazdınız diye düşünüyorum?

Spine said:

Ben yine de söylemek istiyorum. Şimdi diyeceksin ki *bu nerden çıktı kendi kendine gelin güvey olmuş* falan. Yemin ederim sorduğum son soru için **acaba yazsam mı yazmasam mı hatta yeni hesap açıp öyle mi yazsam** diye düşündüm. Astroloji ve tarotla ilgili başlık çok uzun olduğu için ayrı ayrı okumadım ve sormak istedim. Çok merak ettiğim için somak zorunda kaldım. Gizlimabet, gnoxis gibi forumlara sorayım dedim hatta ama orada verilen cevaplar da bana fazla güven vermiyor.
Gitmeye bahane arayanlara yol verin arkadaşlar ve değerli vaktinizin tek bir zerresini daha israf etmeyin.
Son zamanlarda ilgi orospuluğu yapmaya çalışan bazı kişiler olduğunu da biliyorsunuz. Basitçe gülüp geçin ve böyle varoluşlar olmadığınız için Şeytan'a şükredin.
Yuda, forumda birkaç kişi "Gidiyorum ben buradan ya!" moduna girince
Bunlardan etkilendim ve senin de sinirli olduğunu görünce yazmak istedim. Amacım kesinlikle konuyu falan uzatmak değil. Eğer öfkenin sebebi bensem kendi adıma çok özür dilerim. Forumdan yasaklanmadığımı biliyorum ama yine de girmeyeceğimi yazmıştım ama girdim. Sorabileceğim başka bir yer yok çünkü. Sadece çok merak ettiğim ve benim için daha önemli olan konulardan dolayı hala yazılanları okuyorum ama bazen sormam gerekiyor. Tekrar tekrar özür dilerim benle alakası yoksa hiç kendini yorma yazma. İlk defa bu kadar sinirlenmiş gördüm seni çünkü.
özür dilerim iyi günler

Bende bir kardeşiniz olarak naçizane fikirlerimi belirtmek isterim.Buradaki kardeşlerimizin yazılarını okuyorum;gerçekten gururlu ve onurlu duruşları olan dünyamızı saran yozlaşmayı tersine çevirecek ve yüce medeniyetimizi inşa edecek ve düşmanı alaşağı edecek birer savaşçı ruhlar olduğunu düşünüyorum.Fakat her savaşçının ruhunda olması gereken sabır duygusu malesef bizdeki tezcanlılık ve yüreklerdeki bazı olumsuz duygular yüzünden yerini kendi içimizde birbirimizin ayağını kaydırmaya yüce dinimizden kendimizi soğutmaya döndürmüştür.Tabiki böyle bir durumdan kimin veya kimlerin memnun olduğunu söylemeye lüzum yok.Türk ırkının bu artık genetiğine işlemiş kibir ve birbirini çekememe duyguları malesef bu foruma da sirayet etmiş.Kardeşlerim şu an buradaysak bu forumlardaysak belli bir görev için buradayız.Bizi diğer tüm oluşumlardan ayıran özelliğimiz duygularımızla değil aklımızla hareket etmemizdir.Sabır ve dirayet konusunda inatçı olmalıyız.O kutsal pentagramın içindeki Keçi'nin manasını iyi kavrayalım.Adanmamız yüce babamız yüce Lordumuz Şeytan'adır ve gerisi lafü güzaftır.İnsanların garip davranışları sizi kutsal yolumuzdan alıkoymasın.Ve ne olursa olsun kardeş olduğumuzu unutmayalım.Medeniyetlerimizin düzeldiği ve mükemmelleştiği gibi karakterlerimizde düzelecek ve mükemmelleşecek.Merak etmeyin ve enerjinizi boşa harcamayın lütfen.Kendinizi geliştirmeye ve dinimizi yaymaya odaklanın.Dinimizi anlatırken de türlü türlü olumsuzluklarla karşılaştım.Ama bu beni asla yolumdan alıkoymadı.Bugün yaptığımız basit gibi görünen şeyler ileride meyvesini verecek ve bu günleri gülerek hatırlayacağız.Biz saman alevi değiliz,sönmeyen ateşin özünden yaratıldık.Kim olduğunuzu unutmayın kardeşlerim.

Official Temple of Zeus Links

Back