MorningStar.666 New member Joined Dec 23, 2025 Messages 4 Yesterday at 5:57 PM #1 Merhabalar dostlar, ben aranıza yeni katlıdım yani adandım ,sosyalleşmeyi pek sevmeyen birisiyim ,umarım iyi geçiniriz,
Merhabalar dostlar, ben aranıza yeni katlıdım yani adandım ,sosyalleşmeyi pek sevmeyen birisiyim ,umarım iyi geçiniriz,
SonOfGod Active member Joined Oct 12, 2024 Messages 540 Yesterday at 11:28 PM #2 MorningStar.666 said: Merhabalar dostlar, ben aranıza yeni katlıdım yani adandım ,sosyalleşmeyi pek sevmeyen birisiyim ,umarım iyi geçiniriz, Click to expand... Neden olmasın. hoş geldiniz
MorningStar.666 said: Merhabalar dostlar, ben aranıza yeni katlıdım yani adandım ,sosyalleşmeyi pek sevmeyen birisiyim ,umarım iyi geçiniriz, Click to expand... Neden olmasın. hoş geldiniz
NightWishSS New member Joined Jun 16, 2021 Messages 61 Yesterday at 11:49 PM #3 Aramıza hoşgeldiniz, belki soruları yanıtlarken yada sorarken sosyalleşme konusunda fikriniz değişir
Maelstorm [NG] Active member Joined May 3, 2024 Messages 602 Location Orion Today at 3:55 PM #4 Zevist Ailemize hoş geldiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda sormaktan çekinmeyin. Yolculuğunuzda başarılar ve Tanrıların size göz kulak olması dileğiyle. Click to expand...
Zevist Ailemize hoş geldiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda sormaktan çekinmeyin. Yolculuğunuzda başarılar ve Tanrıların size göz kulak olması dileğiyle.