Esenlikler Zevist ailem, Ben artık 3 ay olacak 6 aylık kursa katıldım ve orada diğer kurs arkadaşlarla beraber işi öğreniyoruz. Kursta benden yaşca büyük dinci kadın bulunuyor, ben bu kişiyle davranışı ve söylediği sözlerden dolayı artık konuşmuyorum ama nedense bana sataşıyor beni incitmeye çalışıyor aklı sıra, dini öne sürerek güya herkesin yanında iyi biri imajı çiziyor ama ben bu kişiyi ilk gördüğüm andan beri enerjisini ve davranışlarını/konuştuğu şeyleri beğenmemiştim.
Ben böyle biriyle muhatap olmak istemiyorum, muhatap olursam onun seviyesine düşeceğimi iyi biliyorum ama mecburen aylarca katlanmam gerek.
Sizce ne yapmam gerek? bu kişiye ağzının payını vermem gerek mi? yoksa görmezden gelip hiç öyle biri yok etrafımda gibi gezmem mi daha iyi benim için? bana karşı iğneleyici sözler söylüyor fırsat bulunca.
Ben böyle biriyle muhatap olmak istemiyorum, muhatap olursam onun seviyesine düşeceğimi iyi biliyorum ama mecburen aylarca katlanmam gerek.
Sizce ne yapmam gerek? bu kişiye ağzının payını vermem gerek mi? yoksa görmezden gelip hiç öyle biri yok etrafımda gibi gezmem mi daha iyi benim için? bana karşı iğneleyici sözler söylüyor fırsat bulunca.

)