B Brsaruya New member Joined Mar 17, 2022 Messages 54 May 26, 2022 #1 Esenlikler Matrix denilen şey nedir? İşlevi nasıldır ben anlamadım ama açık bir dille anlatabilir misiniz?
Esenlikler Matrix denilen şey nedir? İşlevi nasıldır ben anlamadım ama açık bir dille anlatabilir misiniz?
B Brsaruya New member Joined Mar 17, 2022 Messages 54 May 26, 2022 #3 Bright Truth said: Esenlikler, Matrix filmine gönderme olacak şekilde kullanıyoruz. Yahudiler kendi çıkarlarına hizmet eden, insanların gerçekleri bilmediği illüzyonlar üzerine kurulu bir dünya yaratmaya çalışıyorlar. Kastedilen budur. İyi akşamlar. Click to expand... Esenlikler yani anlatılan bu yaratılmaya çalışılan sahte dünya yıkılmakta ve bu yüzden düşman tepkiler vermekte. Doğru mu anlamışım?
Bright Truth said: Esenlikler, Matrix filmine gönderme olacak şekilde kullanıyoruz. Yahudiler kendi çıkarlarına hizmet eden, insanların gerçekleri bilmediği illüzyonlar üzerine kurulu bir dünya yaratmaya çalışıyorlar. Kastedilen budur. İyi akşamlar. Click to expand... Esenlikler yani anlatılan bu yaratılmaya çalışılan sahte dünya yıkılmakta ve bu yüzden düşman tepkiler vermekte. Doğru mu anlamışım?
S Sorgucu Member Joined Jan 7, 2022 Messages 195 May 27, 2022 #5 Yanlış bir şey yok tamamen doğru ve izlemenizi öneririm çok güzel film en sevdiğim ^^
Anatolian Division Member Joined May 15, 2022 Messages 451 Location İstanbul May 27, 2022 #6 Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim.
B Brsaruya New member Joined Mar 17, 2022 Messages 54 May 27, 2022 #7 Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Puhahahahxlemfldm
Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Puhahahahxlemfldm
B Brsaruya New member Joined Mar 17, 2022 Messages 54 May 27, 2022 #8 Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Bu arada geçmiş olsun umarım tansiyon rahatsızlığınız kalkar sağlığınıza kavuşursununuz
Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Bu arada geçmiş olsun umarım tansiyon rahatsızlığınız kalkar sağlığınıza kavuşursununuz
B Brsaruya New member Joined Mar 17, 2022 Messages 54 May 27, 2022 #9 Kahin said: Yanlış bir şey yok tamamen doğru ve izlemenizi öneririm çok güzel film en sevdiğim ^^ Click to expand... Ayy aslında bende izlemek istiyorum ama bakalım müsait olduğum bi zamanda izleyeceğim
Kahin said: Yanlış bir şey yok tamamen doğru ve izlemenizi öneririm çok güzel film en sevdiğim ^^ Click to expand... Ayy aslında bende izlemek istiyorum ama bakalım müsait olduğum bi zamanda izleyeceğim
Anatolian Division Member Joined May 15, 2022 Messages 451 Location İstanbul May 27, 2022 #10 Brsaruya said: Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Bu arada geçmiş olsun umarım tansiyon rahatsızlığınız kalkar sağlığınıza kavuşursununuz Click to expand... Tansiyon hastalığım yok Gora filminden bir replik https://youtu.be/jg-11bhXlGo
Brsaruya said: Anatolian Division said: Ne matrisi lan tansiyon haplarım onlar benim. Click to expand... Bu arada geçmiş olsun umarım tansiyon rahatsızlığınız kalkar sağlığınıza kavuşursununuz Click to expand... Tansiyon hastalığım yok Gora filminden bir replik https://youtu.be/jg-11bhXlGo