S Saulo New member Joined Apr 3, 2022 Messages 38 Apr 13, 2022 #1 Esenlikler, Bir demonu içime alabilirsem onun aracılığıyla elektronik müzik yapma şansım var mı? Elbette basit temel şeyleri biliyorum.
Esenlikler, Bir demonu içime alabilirsem onun aracılığıyla elektronik müzik yapma şansım var mı? Elbette basit temel şeyleri biliyorum.
U unforgiven Member Joined Aug 18, 2021 Messages 427 Apr 13, 2022 #2 Saulo said: Esenlikler, Bir demonu içime alabilirsem onun aracılığıyla elektronik müzik yapma şansım var mı? Elbette basit temel şeyleri biliyorum. Click to expand... Esenlikler, Demonları içinize alamazsınız. Sadece müzikle alakalı Tanrı/çalardan yardım isteyebilirsiniz. Demonlar sizin içinize girip olağanüstü şeyler gerçekleştirmezler. İyi geceler.
Saulo said: Esenlikler, Bir demonu içime alabilirsem onun aracılığıyla elektronik müzik yapma şansım var mı? Elbette basit temel şeyleri biliyorum. Click to expand... Esenlikler, Demonları içinize alamazsınız. Sadece müzikle alakalı Tanrı/çalardan yardım isteyebilirsiniz. Demonlar sizin içinize girip olağanüstü şeyler gerçekleştirmezler. İyi geceler.
S Stonesofwisdom New member Joined Mar 12, 2022 Messages 81 Apr 23, 2022 #3 Esenlikler Başka bir konuda ortalık yerde içine almak deyimini kullanmamanı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılabilir. İyi günler.
Esenlikler Başka bir konuda ortalık yerde içine almak deyimini kullanmamanı tavsiye ederim. Yanlış anlaşılabilir. İyi günler.