Lanetleri geri çevirmenin ilk kısmını birkaç gündür yapıyorum, ikinci kısım için ise biraz beklemek istedim. 108 tekrar yapmak gerçekten oldukça zorlayıcı geliyor kulağa. Başlangıç için farklı bir sayıda titretebilir miyim?

Lanetleri Geri Çevirme hakkında
Bir Güneş sayısı seçmeniz yeterli olacaktır, çok sorun çıkacağını sanmıyorum; zaten artık 108 yerine 111 öneriliyor çünkü 108 Satürn ile bağlantılı diye hatırlıyorum. Sizin için en makul tekrar sayısı 36 olacaktır.
DNA Testleri Hakkında | Yahudilerin Güç Gösterisi: Stanley Kubrick'in Ölümü | Şeytanın Mührünün Açıklaması | Jeomansi ve Toprak Falı Bakmak | İmparator Tarot Kartı ve Mistisizmi | Astarte'den Tarot Açılımı | Simya, Ruhun Karanlık Gecesi ve Nigredo | Tarot Meditasyonları | Tengri Sembolünün Açıklaması | İlahi Dişiliğin Çift Yönü | Satürn Mührü ve Lord Apollo'nun Mistisizmi
0
Bir Güneş sayısı seçmeniz yeterli olacaktır, çok sorun çıkacağını sanmıyorum; zaten artık 108 yerine 111 öneriliyor çünkü 108 Satürn ile bağlantılı diye hatırlıyorum. Sizin için en makul tekrar sayısı 36 olacaktır.