AlterOne
Active member
Tartışılan konudan bağımsız olarak sadece şu cümlene yorum yapacağım:
Oksitosin hormonu nedir araştırmanı tavsiye ediyorum. Biyoloji bilgine güveniyorsun sanırım ama oksitosinin babalardaki etkisinden haberin yok. That's kinda pathetic.
Kendi baban sana şefkat göstermiyor diye tüm babalar şefkatten yoksun olmuyor adamım. Daddy issuesları buraya yansıtmasak mı?
Ayrıca "şefkat = meme" çıkarımını komik buldum. Sanırım çocuk
emziremeyeceğimden dolayı asla şefkatli olamayacağım. Tüh be.
Hayatını bilime adamış bir yüksek lisans öğrencisi Zevist olarak, cesaretin ve egon hoşuma gitti.
İstersen babaların "şefkatli" olamayacağı konusu üzerine tartışabiliriz.
[email protected] adresi üzerinden bana yazabilirsin. Merak etme, ısırmam.
Başlıkta konuşulan konulara ithafen en ağır örneklerle bir şeyleri açıkladım.
Size de sormak istiyorum aynı soruyu. Nasıl anladınız böyle şeyleri yazdıklarımdan? Nasıl çıkardınız? Bir babanın şefkatli olamayacağını nerede yazmışım?
Meme ne alaka xd? Bedenimde olmadığı için -ve dolayısıyla kadın olmadığım için- bir kadının hormonlarına bir kadın kadar sahip olamam. Bir kadın kadar narin şefkatli olamam. Ancak bu en ağır örnekler belirttiğim gibi ve genelleyici. Özel hayatlar farklıdır. Kaldı ki bir erkeğin normalde hormon seviyeleri ile kadının içgüdüsel olarak yaptığı şeyleri yapmaya başladığında hormon seviyelerinin değişimini görüyoruz. Varsayılan farklı, hayatta pratikte ne yapıldığında olan farklı.
Madem bu kadar hayatınızı adadınız, bu meseleyi anlamanızı beklerdim. Anlaşılan tam anlamadınız. Hocanıza gidip konuyu iletin ve öğretsin size.