A Anadolutümeni Member Joined May 3, 2022 Messages 158 Location Konya May 14, 2022 #2 Ters çevrilmiş Cornetto gibi geldiler bana daha çok.
Mugetsu Member Joined Jul 18, 2021 Messages 344 May 15, 2022 #5 unforgiven said: Elinize emeğinize sağlık. Çok başarılı olmuş. Click to expand... Teşekkkürler
Mugetsu Member Joined Jul 18, 2021 Messages 344 May 15, 2022 #6 Anadolutümeni said: Ters çevrilmiş Cornetto gibi geldiler bana daha çok. Click to expand... benzetmeniz ilginç :lol:
Anadolutümeni said: Ters çevrilmiş Cornetto gibi geldiler bana daha çok. Click to expand... benzetmeniz ilginç :lol:
A Anadolutümeni Member Joined May 3, 2022 Messages 158 Location Konya May 15, 2022 #7 Mugetsu said: Anadolutümeni said: Ters çevrilmiş Cornetto gibi geldiler bana daha çok. Click to expand... benzetmeniz ilginç :lol: Click to expand... Ben bunlarla karşılaşsam gülmekten ritüele odaklanamam.
Mugetsu said: Anadolutümeni said: Ters çevrilmiş Cornetto gibi geldiler bana daha çok. Click to expand... benzetmeniz ilginç :lol: Click to expand... Ben bunlarla karşılaşsam gülmekten ritüele odaklanamam.