Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Koruyucu Demon

Apollo's Lyre

New member
Merhabalar,

Doğum haritamızın Koruyucu Demonumuzun yönettiği gezegenlerle uyumlu olduğunu göz önünde bulundurarak sitedeki Demonları teker teker inceledim. Lord Murmur; Zodyak pozisyonu, Tarihler ve Burcumun elementi bakımından tamamen uyuşuyor. Lord Murmur'un koruyucu demonum olma ihtimali yüksek midir?

Ayrıca bildiğim kadarıyla, herhangi bir tanrıya derin bir bağlılık ve samimiyet duymak da bir işaret idi. Apollo'ya/Azazel'e büyük bir hayranlığım var. Adandığımdan itibaren değil, çocukluğumdan beri Zeus'a, Apollo'ya karşı büyük bir bağlılığım var gerçekten. Fakat kafam karıştı biraz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dostum minik bir soru;
Astral hisleri açma meditasyonunu uyguluyor musun?
Eğer yeterli psişik açıklığa sahip değilsen bunu öğrenmen çok uzun sürebilir.
Bence en kolay yol astral hislerini açmak için meditasyon yapman ve sonra GD'ni Lord Şeytan'a sorman.

Apollo's Lyre said:
Merhabalar,

Doğum haritamızın Koruyucu Demonumuzun yönettiği gezegenlerle uyumlu olduğunu göz önünde bulundurarak sitedeki Demonları teker teker inceledim. Lord Murmur; Zodyak pozisyonu, Tarihler ve Burcumun elementi bakımından tamamen uyuşuyor. Lord Murmur'un koruyucu demonum olma ihtimali yüksek midir?

Ayrıca bildiğim kadarıyla, herhangi bir tanrıya derin bir bağlılık ve samimiyet duymak da bir işaret idi. Apollo'ya/Azazel'e büyük bir hayranlığım var. Adandığımdan itibaren değil, çocukluğumdan beri Zeus'a, Apollo'ya karşı büyük bir bağlılığım var gerçekten. Fakat kafam karıştı biraz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Esenlikler,

Koruyucunuzu sadece siz bir majikal evokasyon ve invokasyon ile doğrulatabilirsiniz. O'dur veya değildir demek kesinlikle hiç kimseye düşmez ve kimseyi de ilgilendirmez. Bir Tanrıya olan bağlılığınız da sizi ilgilendirir. Örnek vermek gerekirse, +Lord Amon'a büyük bir sevgi ve bağlılık" duymanız sizin koruyucunuz kesinlikle Lord Amon olmasıyla bir alakası yoktur. Koruyucunuz burada dediğiniz gibi doğum haritanız ve kendi karakteristik özelliklerinize bağlı olarak seçilir. Bunu da sadece tanrılara doğrulatabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Kitlesel İlerleme said:
Dostum minik bir soru;
Bence en kolay yol astral hislerini açmak için meditasyon yapman ve sonra GD'ni Lord Şeytan'a sorman.

Elbette uyguluyorum fakat mediyasyonlarda acemi olduğum için yeterli psişik açıklığa sahip değilim.

Apollo's Lyre said:
Kitlesel İlerleme said:
Dostum minik bir soru;

Elbette uyguluyorum fakat mediyasyonlarda acemi olduğum için yeterli psişik açıklığa sahip değilim.
Aceleci davranmak enerjini boşa harcamana sebep olabilir.Acemiysen sakin ol ve öncelik olarak temel meditasyonlarda ustalaş.Gardiyan Demon'unu öğrenmek sana ne katıcak.Tamam sana yol gösterip daha hızlı gelişmene yardımcı olur ama daha temel şeylerde ustalaşmak için bile zaman harcamayan birine ne yapabilir ki?Yanlış anlama işleri savsakladığını söylemiyorum ama acemiler için daha önemli şeyler var.
Elbette yeterince geliştiğini düşünüyorsan ve çok istiyorsan yap sonuçta bu senin hayatın dostum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back