Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kiyamet dedikleri şey var mı gerçekten?

Dlna485

Member
Dindarların inandıkları kiyamet inancına yakın bir inanç var mı zevizm'de?
Dünyanın sıfırlanıp yeniden başlatılması ve artık eskinin bitip yeninin başlaması gibi veya benzeri bir son gerçek mi?
Ben düşüncelerimi ve odağımı bu konuya vermiyorum, sadece merak ediyorum, bu şeyin gerçekten gerekli ve döngüsel olduğunu anlıyorum.
Dünya hep vardı ve hep var olacak diyoruz peki şimdiye kadar kaç kiyamet benzeri sıfırlanma oldu?

Dindarların inandıkları kiyamet inancına yakın bir inanç var mı zevizm'de?
Dünyanın sıfırlanıp yeniden başlatılması ve artık eskinin bitip yeninin başlaması gibi veya benzeri bir son gerçek mi?
Ben düşüncelerimi ve odağımı bu konuya vermiyorum, sadece merak ediyorum, bu şeyin gerçekten gerekli ve döngüsel olduğunu anlıyorum.
Dünya hep vardı ve hep var olacak diyoruz peki şimdiye kadar kaç kiyamet benzeri sıfırlanma oldu?
Hayır. Düşman programları kıyametten korkar çünkü dünyanın düzeni tekrardan eskisi gibi olacak. Bu yüzden sürekli olarak buna odaklanıp kalmaları yerine daha çok insanlığa karşı suç işlenmesini tavsiye ederler ki "kıyamet" zamanı gelmesin veya gelesiye kadar maximum zararı vererek geçiktirelim. Ama onlar da farkında herşeyin biteceğinin. Yani hükümranlıkların biteceğinin farkındalar.

Onun dışında yeniden bir Evren oluşumu yok. Yani en azından var olan evrenin yok edilip farklı bir evren yapılacağı inancımız yok. Evren şuanda çok iyi bir durumda neden bunun yok olması ve yeniden yaratılması gereksin ki ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back