Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

kafama taktigim bazi seyler

Giulia Tofana

Member
son zamanlarda meditasyonlar olsun tanri rituelleri olsun cok ustune dustum ve gelistigimi cidden hissedebiliyorum, artik demon cagirdigimda rahatca iletisim kurabiliyorum veya aurami istedigim sekilde programlayabiliyorum. ancak bende bazi farkliliklar var.

kendimi hic olmadigim kadar duygusal ve hassas hissesiyorum. ben yapi geregi duygusal bir insan degilimdir ama su aralar insanlarin acilari olsun kotu olaylar olsun hepsine karsi cok hassasim ve direkt gozlerim doluyor, yardim etmek icin kosuyorum. onceden cok daha duyarsizdim bunlara. ayrica basimda hep bir agri hissediyorum bunu 3 4 ay once de yasamistim ama su an cok cok daha yogun. kisilik olarak da degistim sanki, daha kibar ve daha empati yapan birine donustum. onceden asla tolere etmeyecegim seylerk daha sakin, belki fazla sakin bi sekilde karsiliyorum. bunlar spirituel uyanis mi demek yoksa yalnizca meditasyonlarin bana olan etkileri mi?

son zamanlarda meditasyonlar olsun tanri rituelleri olsun cok ustune dustum ve gelistigimi cidden hissedebiliyorum, artik demon cagirdigimda rahatca iletisim kurabiliyorum veya aurami istedigim sekilde programlayabiliyorum. ancak bende bazi farkliliklar var.

kendimi hic olmadigim kadar duygusal ve hassas hissesiyorum. ben yapi geregi duygusal bir insan degilimdir ama su aralar insanlarin acilari olsun kotu olaylar olsun hepsine karsi cok hassasim ve direkt gozlerim doluyor, yardim etmek icin kosuyorum. onceden cok daha duyarsizdim bunlara. ayrica basimda hep bir agri hissediyorum bunu 3 4 ay once de yasamistim ama su an cok cok daha yogun. kisilik olarak da degistim sanki, daha kibar ve daha empati yapan birine donustum. onceden asla tolere etmeyecegim seylerk daha sakin, belki fazla sakin bi sekilde karsiliyorum. bunlar spirituel uyanis mi demek yoksa yalnizca meditasyonlarin bana olan etkileri mi?
İçinizdeki dişil yönü keşfediyorsunuz ve yaşadıklarınız tamamen normal/doğal şeyler.
Spiritual olarak geliştiğiniz için duygusal yönünüz ortaya çıkıyor bu size eskisine göre farklı biri olduğunuzu hissetiriyor. İnsanların çoğunluğu bu konulardan uzak olduğu için duygusuz/başkalarının acılarını umursamıyorlar empati kurma yeteneğinden yoksunlar.
Fazla duygusal yönün gelişmeside iyi değil, mantık ve duygusal yönün dengede olması en doğru olanı bence.

Kafaya takmayın...

Aslında bunu söylemenin yeterli olacağı bir konu. Farklı sebeplerden dolayı biraz duygusal olmak veya yeni başladığınızda aşırı hislere sahip olmak normal kabul edilir.

Kendi deneyimime göre konuşacak olursam bu durum benim için de böyleydi. Sananda mantrasını bunun için kullanabilirsiniz. Moralinizin düşük olduğunu hissederseniz, Satanas titretmenin hemen sizi ayağa kaldıracağını da biliniz. Titreşiminizi yüksek tutun.

Yine de böyle hissetme sebebinizin kendinizi daha iyi tanımaya başlamanız olabileceği gerçeği göz ardı edilemez. Zihninize sakin çalıştığı zamanlar için kendinize kredi verirseniz kendinizi daha iyi tanırsınız. Fakat içsel özelliklerimize Güneş'in dışa doğru bir izdüşümü de vardır. Bu enerji ruhumuzda yüksekse etrafımıza daha yüksek yansıtabiliriz. Kendinizi daha kolay kabul etmenizi sağlar.

artik demon cagirdigimda rahatca iletisim kurabiliyorum veya aurami istedigim sekilde programlayabiliyorum
İlerlemenizi gördüğüme çok sevindim! Konudan bağımsız olarak; papatya çayını (kendi) enerjiniz ile şarj edip onaylamanızın psişik açıklık ve astral hislere etkili olduğunu okumuştum. HPS Lydia'nin yazdığı bir mesaj mega dosyamda duruyor. Bu benim başka içeceklerde de kullandığım bir tariftir.

Herkesin yaşadığı kötü şeyler var. Hissettiğiniz kadar insansınız.

Bu kadar gelistigin icin seni tebrik ediyorum, su elementi meditasyonu yapiyormusun ?

kendimi hic olmadigim kadar duygusal ve hassas hissesiyorum
Bu 40 günlük meditasyon programını yapan bir arkadaşımda da ortaya çıktı. Meditasyonlara başlamadan önce duygusuz biriydi ciddi manada. Programa başladıktan sonra şefkat ve merhamet gibi duyguları öne çıktı kendisi fark etmiyor ama ben ediyorum.

Sonuçta bu spritüel bir yol bu yolda bastırılmış duygular ortaya çıkıyor olabilir. Spritüel yolların çoğunda insan kendini tanımaya başlar, kişisel farkındalık artar. Bu yüzden olabilir

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back