S SonOfFreya Member Joined Jan 8, 2022 Messages 129 Feb 8, 2023 #2 Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler
Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler
Megistomedes Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,951 Feb 8, 2023 #3 SonOfFreya said: Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler Click to expand... Esenlikler, Çevrilmesi gereken öncelikli birkaç yazımız var, ancak bunlar bittikten sonra Kabbalah Exposed'ı tamamen çevireceğim. Beklemede kalın. İyi akşamlar. Click to expand...
SonOfFreya said: Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler Click to expand... Esenlikler, Çevrilmesi gereken öncelikli birkaç yazımız var, ancak bunlar bittikten sonra Kabbalah Exposed'ı tamamen çevireceğim. Beklemede kalın. İyi akşamlar.
S SonOfFreya Member Joined Jan 8, 2022 Messages 129 Feb 8, 2023 #4 Bright Truth said: SonOfFreya said: Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler Click to expand... Esenlikler, Çevrilmesi gereken öncelikli birkaç yazımız var, ancak bunlar bittikten sonra Kabbalah Exposed'ı tamamen çevireceğim. Beklemede kalın. İyi akşamlar. Click to expand... Çok sağolun Bright, teşekkür ederim. İyi günler
Bright Truth said: SonOfFreya said: Rica etsem bu önemli yazıyı daha uygun bir şekilde çevirirmisiniz, zira hiç birşey anlaşılmıyor. Teşekkürler Click to expand... Esenlikler, Çevrilmesi gereken öncelikli birkaç yazımız var, ancak bunlar bittikten sonra Kabbalah Exposed'ı tamamen çevireceğim. Beklemede kalın. İyi akşamlar. Click to expand... Çok sağolun Bright, teşekkür ederim. İyi günler
Megistomedes Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,951 Feb 8, 2023 #5 Pegasus666 said: Bana protondan atsın ben çevireyim yarın. Click to expand... Esenlikler, Üye çevirilerini ikinci bir karara kadar askıya aldık. Bu duyuruyu okuyabilirsiniz. İyi akşamlar. Click to expand...
Pegasus666 said: Bana protondan atsın ben çevireyim yarın. Click to expand... Esenlikler, Üye çevirilerini ikinci bir karara kadar askıya aldık. Bu duyuruyu okuyabilirsiniz. İyi akşamlar.