Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Jüpiter Karesi

sunoftheflowers

New member
Esenlikler,
Jüpiter Karesine başladım ve bugün 3.günümdü ben biraz daha şansımın bir konuda olumlu gitmesi için başladım fakat bir şey hissetmiyorum, mantraları titretirken boğazım acıyor bir de iki gündür rüya görüyorum. Karemin etki ettiğini nasıl anlayabilir ya da hissedebilirim?

Karenin daha başındasınız hissetmemeniz normal; karenin ortalarına ya da sonlarına doğru daha fazla hissedebilirsiniz. Mantraları titretirken boğazınızın acıyor olma sebebi bir yara ya da susuzluk olabilir, mantrayı gereğinden fazla bastırıyor olup boğazınıza baskı uyguluyor da olabilirsiniz. Fırsatlara açık olun ve algınızı açık tutun.

Güçlü büyüler yapmak için alt üç çakranızın güçlü olması önemlidir. Çalışmalarınızda kararlı olun.

Burada ciddi sorunlar yaşıyorsanız koruma ve temizlik çalışmalarınızı aksatmış olabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back