Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Herkes Yahudidir?

Ekleme yapmak istiyorum.Başlığı Türkçeye *Herkes bir Yahudidir* *Herkes aslında Yahudi* *Herkes Yahudi midir?* şeklinde de çevirebilirdim fakat *Herkes Yahudidir?* olarak çevirmeyi uygun buldum.Onun dışında videonun altında yazan paragraf da video içeriği ile ilgilidir.İyi günler dilerim.

Slavlar yahudi olmasa da Ortodoksluğun getirdiği bir zalimlik var. 93 harbinde geçtikleri köylerde hamile kadınların karnını yarıp içindeki bebeği süngülemek bunlardan biri. Yugoslav iç savaşında Sırpların kurdukları t*cavüz bölükleri ve kampları. Eleştirmek için yazmıyorum bunlar yaşanmış ve kayıt altına altına alınmış olaylar. Ukrayna savaşında yaptıkları zalimlikleri de biliyorum, ukraynalı arkadaşımın kuzenleri cephede olduğundan birinci elden bilgi alıyorum ve izliyorum. Ukraynalılar da az değiller ama Ruslar 10 katı zalimler.
1945'te Berlin'de yaptıklarını da biliyorum fakat yazmayayım psikolojiniz bozulmasın.
Size Ömer Seyfettin'in Beyaz Lale kitabını tavsiye ederim. Bulgarların Edirne'de yaptıklarıyla ilgilidir. Bu suçları bir ırka veya millete atfetmiyorum, Ortodoks hristiyanlıkla ilgili olmalıdır.

İyi günler.

raidenonna said:

Ekleme yapmak istiyorum.Başlığı Türkçeye *Herkes bir Yahudidir* *Herkes aslında Yahudi* *Herkes Yahudi midir?* şeklinde de çevirebilirdim fakat *Herkes Yahudidir?* olarak çevirmeyi uygun buldum.Onun dışında videonun altında yazan paragraf da video içeriği ile ilgilidir.İyi günler dilerim.

Soruyu kürtçe sormak istedin belli ki.

Official Temple of Zeus Links

Back