Pentagramă cu cercuri pentru pacte? Într-adevăr, nimic din toate acestea nu seamănă cu ceva legat de un ritual de inițiere Zevist real, seamănă mai degrabă cu o versiune de la Hollywood a ceva Zevist...
I notice that there are no Demonic Pact services here. Are the Demons against this? ( Belial told a person on Discord to contact me a few years back. Which is how we met. I got a pact done with a group online, and Belial showed up, saying he was pleased with the request, and also said to keep...
ancient-forums.com
Chiar și simplul cuvânt „legământ”... nu este nici pe departe legat de ceea ce vrea Satana și cum funcționează satanismul. Nu cauți cea mai bună ofertă de muncă, îi ceri lui Satan îndrumarea și protecția lui, asigurându-l că vei avea încredere în el cu loialitate.
Nu, nu. În schimb, ar trebui să faceți acest lucru dacă doriți să vă alăturați satanismului:
https://templeofzeus.org/Zevist.html
Acum sunt bucuros să vă dau cel mai bun sfat, dar mai întâi o premisă necesară: că doriți să vă uniți cu ceea ce este cu adevărat cel mai mare și mai adevărat bine al acestui univers (Satana) este cu adevărat un lucru frumos, vă face mare cinste și ție. sunteți cu adevărat o persoană bună să-și dorească așa ceva într-un mod pur; și PRECIS DIN ACESTE MOTIVE SPLENDIDE merită să înțelegem cum să facem cel mai bine aceste lucruri atât de sfinte și binecuvântate, fără a lăsa nimic la voia întâmplării, sau să ne gândim că lipsiți de cunoștințe vom ajunge totuși departe, ar fi nerealist. Deci, este mai bine să înțelegeți ce să faceți înainte de a o face.
De asemenea, un alt SFAT FOARTE MARE (și scuzați auto-referențialitatea) pe care ți-l dau este să NU PUNEȚI un selfie ca poză de profil și *NIMIC* CARE ESTE CONECTAT ÎN GENERAL DE ORICE LEGAT DE CONFIDENȚIALITATEA DVS. (ceea ce sunteți * extrem de* incurajat sa se mentina!).
Sunteți aici pentru a crește în Zevism cu intenții sincere și o inimă curată și cinstită. Acest lucru te face extrem de valoros pentru Satana! Si sunt sigura ca Satana nu ar vrea NICIODATA sa "intri in necazuri" pentru ca "nu ai avut destule alegeri" ca poze de profil... foloseste imagini Google, e plin acolo si vei gasi ceva care sa te reprezinte... De asemenea, îmi place să folosesc oricum o imagine legată de aspectul meu real, de aceea am avut generarea AI-ului una care seamănă foarte mult cu mine și, prin urmare, mă reprezintă (uitați-vă la poza de profil pentru a înțelege...), dar păstrându-mi intimitatea. .. va rog sa va scoateti selfie-ul...!