Evet. Ben de daha önceden hesap açmıştım oradaki insanlarla sohbet ediyordum. Sonradan uzun süre ne oraya ne buraya girmedim. Hesabıma ulaşamıyorum. Yeni hesap açmayı denedim 2 gün önce başvuru oluştu beklemede kalın yazısı çıktı. Daha önce bağış yapmadığımı yazdım. Sadece birkaç çeviri ve farkındalık yazısı yazdığımdan bahsettim. Bunlar yeterli olur mu acaba ve ne zaman geri dönüş sağlanır?
Şimdi benim daha öncesinden hiç bağış yaptığım olmadı sadece Tanrılar için bir kaç şiir ve resim yapmıştım, herhalde Tapınak için buda bir yardım sayılır ama bilmiyorum. Ya ben Hall Of Osiris'i çözemedim. Bu bağış yapan kimseler için açılmış özel bir platform falan mı? Öyle değil değilse ben nasıl giricem link ten falan mı?
Esenlikler,
Başka sitelerdeki takvimler net zamanı tutarlı mi bilemeyiz ve linki var mı? Önümüzdeki gezegen karesi tarihlerini paylaşabilecek olan var mı. Orn ay karesi Merkür vs. Hangi tarihler uygun
Esenlikler,
Başka sitelerdeki takvimler net zamanı tutarlı mi bilemeyiz ve linki var mı? Önümüzdeki gezegen karesi tarihlerini paylaşabilecek olan var mı. Orn ay karesi Merkür vs. Hangi tarihler uygun
Mümkünse bağış yapıp Zevist takvimine bakabilirsiniz. Bu mümkün değilse Ay'ın boşlukta olduğu zamanları ve gerilemeleri aratarak bulabilirsiniz. Ay burcu ve evresi ile gezegenlerin burçlara girişlerine aşağıdaki sitelerden bakabilirsiniz. Astro Seek'e güvenebilirsiniz ve Astro Apollo'dan doğrulayabilirsiniz: https://mooncalendar.astro-seek.com/moon-phases-calendar-january-2026
Gezegensel karenin sayfasında yazıyor. Örnek Jüpiter:
''Mantraya Jüpiter Yay ve Balık olan ev burçlarındayken veya yücelmekteki burcu Yengeç’teyken başlayın.
Bu mantraya Jüpiter Oğlak’tayken [düşüşü] veya İkizler ve Başak [alçalışı] burçlarındayken BAŞLAMAYIN.''
Ayarlar simgesinden siteyi Türkçe yapabilirsiniz ve kendi zaman diliminize ayarlayabilirsiniz. Eğer sitei kullanmakla ilgili bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.