Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Güneş enerjileri hangi konularda kullanılır?

taylorswift_13

New member
Merhaba,
ben genellikle güneş enerjisi (+surya) ile aura temizliği yaptıktan sonra Algiz ile ve güneş enerjilerini ışığını hayal ederek koruma auramı yapıyorum(olabildiğince düzen rutin yapmaya çabalıyorum)

ve bunlardan sonra tekrardan surya titretip aurama güneş enerjisi imajine ediyorum ve aurama güneşten pozitif, mutlu ve neşeli enerjilerin geldiğini olumluyorum bu konuların güneşle bağlantılı olduğunu biliyorym fakat sorum tam da burda geliyor

spesifik bir şeyi hayatımıza çekmek istediğimizde de güneş enerjilerini hayal edip olumlama yapmak doğru olur mu ?

Eğer kara büyü yapmıyorsanız Algiz kullanmanıza gerek yok. Algiz saldırıdan veya kendi kara büyünüzden korunmak için kullanılır diyor burada HPS: https://ancient-forums.com/threads/basic-daily-aura-of-protection.303420/

Güneş kullanabilirsiniz veya o spesifik şey ile alakalı bir enerji kullanabilirsiniz. Aşk için Venüs daha verimli olur, böyle böyle. Bir de, bunun enerji hayal etmek olduğunu düşünmeyin. Hayal değil, siz bu enerjiyi çekiyorsunuz ve kullanıyorsunuz. Bunu yaptığınıza güvenin ve hissedebildikçe güveniniz de artacaktır.

Anladım o zaman temizlik için surya ve linkten okuduğum üzere koruma için de Sowilo kullanmam doğru olur

Algiz'i belli bir kötücül gezegenin enerjilerinden korunmak için kullanmam mantıklı olur mu?

Ve bu şekil günlük korumalarda kullanmış olmam ne gibi sorunlara yol açıyor ?

Güneş için bahsettiğim spesifik şeyler sosyal çevre, belli kişileri etkileme ve ilgisini çekme dikkatini ve sevgisini çekme givi konulardı
Eğer kara büyü yapmıyorsanız Algiz kullanmanıza gerek yok. Algiz saldırıdan veya kendi kara büyünüzden korunmak için kullanılır diyor burada HPS: https://ancient-forums.com/threads/basic-daily-aura-of-protection.303420/

Güneş kullanabilirsiniz veya o spesifik şey ile alakalı bir enerji kullanabilirsiniz. Aşk için Venüs daha verimli olur, böyle böyle. Bir de, bunun enerji hayal etmek olduğunu düşünmeyin. Hayal değil, siz bu enerjiyi çekiyorsunuz ve kullanıyorsunuz. Bunu yaptığınıza güvenin ve hissedebildikçe güveniniz de artacaktır.

Anladım o zaman temizlik için surya ve linkten okuduğum üzere koruma için de Sowilo kullanmam doğru olur

Algiz'i belli bir kötücül gezegenin enerjilerinden korunmak için kullanmam mantıklı olur mu?

Ve bu şekil günlük korumalarda kullanmış olmam ne gibi sorunlara yol açıyor ?

Güneş için bahsettiğim spesifik şeyler sosyal çevre, belli kişileri etkileme ve ilgisini çekme dikkatini ve sevgisini çekme givi konulardı
Surya ve Sowilo'yu temizlik ve korunma için kullanabilirsiniz.

Satürn etkisini karşılamak için Güneş karesi kullanmalısınız. Mars ise, neyden korunmak istiyorsunuz?

Gereksiz yere fazla tetikte ve hafiften agresif bir enerjiyi etrafınızda toplamış olursunuz. Bir soruna yol açmayabilir. Düşman yokken düşman varmış gibi davranmak olarak düşünebilirsiniz. Çok arkadaş canlısı bir davranış değil, daha rahat ve yeni insanlara açık bir duruş sergilemezseniz istediğiniz hedeflere ulaşmak zor olabilir.

Bahsettiğiniz spesifik şeyler için en iyisi Venüs. Venüs karesini önümüzdeki üç Cuma başlatabilirsiniz.

Official Temple of Zeus Links

Back