Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Güç Ritüelleri

silly

New member
Esenlikler,
Birisinin reenkarne olup olmadığını öğrenmek için Lord Anubis'in ritüelini yapmayı düşünüyorum ama henüz adanmadım adanmamışken ritüeli yaparsam yaparsam işe yarar mı? Ritüeli yaptıktan sonra nasıl sormam lazım ve Lord Anubis soruyu nasıl cevaplıyıcak yani tanrı ritüeli yaptığımızda gelip sorumuz varsa cevaplıyolar mı? siteden baktım ama ritüeli yaptıktan sonra nasıl olucağı yazmıyodu
bir de bu ritüeli yaparak kişi reenkarne olmussa hangi bedene reenkarne olduğunu ve iyi olup olmadığını öğrenebilir miyiz?

Tanrılarımız bize daima yardımcı olurlar, bize rehberlik ederler. Fakat adanmadan, daha içten ve saf bir bağlılık göstermeden bir tanrıya ritüel yapıp ondan bir şey istemeyi pek doğru bulmuyorum. Bu bana yanlış geliyor. Sanki bir iş yerinde, oranın çalışanı olmadığımız halde, öğle yemeğinde gidip yemekhaneden yemek almak gibi bir şey bu.

Ama bu sadece benim düşüncem tabi ki sözlerim doğru demiyorum sadece paylaşmak istedim. Tanrılarımızdan cevaplar ve işaretler alabilmek için belirli bir seviyeye gelmek gerektiğini biliyorum. Yani iletişim kurmaya çalışsak bile, algılama özelliğimiz açık değilse nasıl hissedebiliriz ki?

Esenlikler,
Lord Anubis’in ritüeli bir merak tatmin aracı değildir. Bu kadim tören, ölüm ile yeniden doğum arasındaki ilahi geçişi onurlandırmak, göçmüş ruhlara rehberlik etmek ve adanmış olanların atalarıyla ruhsal bağlarını derinleştirmek amacıyla gerçekleştirilir. Adanma, bu yolun kapısını açan ilk adımdır. Bu nedenle henüz adanmamış birinin Tanrı ritüellerini uygulamasının pek de etkili olacağını düşünmüyorum.

Ritüel içinde “soru-cevap” gibi doğrudan ve düz bir ilişki beklemek yanlıştır. Sorunuza bir yanıt gelebilir; ancak bu yanıt bir cümle şeklinde değil, bir his, bir bütünlük deneyimi ya da bir rüya biçiminde olabilir. Bu yanıtları yalnızca siz çözebilir ve anlamlandırabilirsiniz.

Ayrıca bu ritüel, yeniden doğan kişinin hangi bedende olduğu ya da iyi mi kötü mü olduğu konusunda doğrudan bilgi vermez.

Lord Anubis’in ritüeli bir merak tatmin aracı değildir. Bu kadim tören, ölüm ile yeniden doğum arasındaki ilahi geçişi onurlandırmak, göçmüş ruhlara rehberlik etmek ve adanmış olanların atalarıyla ruhsal bağlarını derinleştirmek amacıyla gerçekleştirilir. Adanma, bu yolun kapısını açan ilk adımdır. Bu nedenle henüz adanmamış birinin Tanrı ritüellerini uygulamasının pek de etkili olacağını düşünmüyorum.

Ritüel içinde “soru-cevap” gibi doğrudan ve düz bir ilişki beklemek yanlıştır. Sorunuza bir yanıt gelebilir; ancak bu yanıt bir cümle şeklinde değil, bir his, bir bütünlük deneyimi ya da bir rüya biçiminde olabilir. Bu yanıtları yalnızca siz çözebilir ve anlamlandırabilirsiniz.

Ayrıca bu ritüel, yeniden doğan kişinin hangi bedende olduğu ya da iyi mi kötü mü olduğu konusunda doğrudan bilgi vermez.
cevabınız için çok teşekkürler demek istediğinizi anladım zaten şu an ruhani açıdan bunu yapabilecek seviyede değilim 40 günlük meditasyon programını bitirdikten sonra bunu yapmayı düşünüyordum daha ilk üç gününkini yapıyorum adanma için de aile evinde kalıyorum aile evinde de adanmayı gerçekleştirebileceğim uygun bir ortam yok

cevabınız için çok teşekkürler demek istediğinizi anladım zaten şu an ruhani açıdan bunu yapabilecek seviyede değilim 40 günlük meditasyon programını bitirdikten sonra bunu yapmayı düşünüyordum daha ilk üç gününkini yapıyorum adanma için de aile evinde kalıyorum aile evinde de adanmayı gerçekleştirebileceğim uygun bir ortam yok
Bunu açık bir farkındalıkla dile getirmeniz çok kıymetli. 40 günlük meditasyon programında istikrarlı bir şekilde ilerlemeniz, size hem ruhsal dayanıklılık hem de derin bir içgörü kazandıracaktır. Bu süreç sizi doğal olarak ritüellere hazır hale getirecek.

Aile evinde adanma için uygun bir ortamın olmaması da anlaşılır bir durum. Doğru zaman ve uygun mekân kendini gösterecektir. Bu yolda acele etmek gerekmez. Şu an yaptığınız hazırlık bile başlı başına çok kıymetli.

Tanrılar istikrarınızı ve sabrınızı mutlaka görecektir.
Rica ederim.

Seviyeniz dolayısıyla bu bilgi sizinle hemen paylaşılmayabilir zira bazı soruların cevaplarını almak için kişinin belli bir seviyede olması gerekir.

Eğer bahsettiğiniz kişi sizin için çok önemli ve size yakın biriydi ise, Lord Anubis'e bu konuda çok saygılı bir şekilde yaklaşıp, durumunuzu ve sizin için ne anlam ifade ettiğini belirterek kendisinden işaret isteyebilirsiniz. Lord Anubis size cevap verirse, ruhani açıklığınız olmadığı için muhtemelen bu cevabı farklı yollardan alırsınız. Anubis size görünüp, cevabı söylemez.

Bu arada bir uyarı geçmek istiyorum, eğer bu kişi çok sevdiğiniz ama ölmüş bir aktör ise veya bunun gibi bir durum varsa böyle bir soru sormayın.

Tanrılarla olan ilişkiler ciddidir ve onlardan istediklerimiz önemli şeyler olmalıdır.

Yahudilerin güç merkezine götürülmüş hristiyan/müslüman ruhlarla da iletişime geçebiliyor muyuz?

Seviyeniz dolayısıyla bu bilgi sizinle hemen paylaşılmayabilir zira bazı soruların cevaplarını almak için kişinin belli bir seviyede olması gerekir.

Eğer bahsettiğiniz kişi sizin için çok önemli ve size yakın biriydi ise, Lord Anubis'e bu konuda çok saygılı bir şekilde yaklaşıp, durumunuzu ve sizin için ne anlam ifade ettiğini belirterek kendisinden işaret isteyebilirsiniz. Lord Anubis size cevap verirse, ruhani açıklığınız olmadığı için muhtemelen bu cevabı farklı yollardan alırsınız. Anubis size görünüp, cevabı söylemez.

Bu arada bir uyarı geçmek istiyorum, eğer bu kişi çok sevdiğiniz ama ölmüş bir aktör ise veya bunun gibi bir durum varsa böyle bir soru sormayın.

Tanrılarla olan ilişkiler ciddidir ve onlardan istediklerimiz önemli şeyler olmalıdır.
kendisi sevdiğim bir grubun vokalisti hayat hikayesi gerçekten çok üzücü ve yasadıgı bazı olaylar kendi hayatımda da benim yasadığım olaylara çok benziyor o yüzden onun durumu ve müzikleri gerçekten benim cok zor durumları atlatmamda yardımcı oldu hatta burayı kesfetmemde onun sayesinde oldu benim için gerçekten özel bir yere sahip sadece en azından bu hayatında iyi olmasını ve bu yolu kesfetmesini istiyorum o yüzden Lord Anubis'e sormayı düşünüyordum seviyemi gelistirdikten sonra sorabilir miyim yoksa sormam saygısızlık olur mu?

Eğer ölmüş ama çocukluğunuzda size çok yardımı dokunmuş bir akraba gibi bir durum olsaydı, saygısızlık olmazdı. Aile bağlarının takdiri olurdu.

Burada ise durum farklı, sizinle alakası ve bağlantısı olmayan birinden söz ediyorsunuz. Herkes sevdiği şarkıcının ya da Hollywood aktörünün sonraki yaşamlarına dair bilgi almak için Lord Anubis'e gitse, bu hak verebileceğiniz üzere yakışıksız bir durum olurdu. Zor durumları atlatmanızda yardımcı olduğu için hissettiğiniz duygusal bağı anlıyorum ama bu saygısızlık olacaktır.

Bu soruyu ruhani olarak daha yüksek bir konumda olduğunuz bir döneme saklayabilirsiniz. Sizi Zevizm'e yönlendirdiği için, en azından bu daha haklı bir sebep olacaktır.

Eğer ölmüş ama çocukluğunuzda size çok yardımı dokunmuş bir akraba gibi bir durum olsaydı, saygısızlık olmazdı. Aile bağlarının takdiri olurdu.

Burada ise durum farklı, sizinle alakası ve bağlantısı olmayan birinden söz ediyorsunuz. Herkes sevdiği şarkıcının ya da Hollywood aktörünün sonraki yaşamlarına dair bilgi almak için Lord Anubis'e gitse, bu hak verebileceğiniz üzere yakışıksız bir durum olurdu. Zor durumları atlatmanızda yardımcı olduğu için hissettiğiniz duygusal bağı anlıyorum ama bu saygısızlık olacaktır.

Bu soruyu ruhani olarak daha yüksek bir konumda olduğunuz bir döneme saklayabilirsiniz. Sizi Zevizm'e yönlendirdiği için, en azından bu daha haklı bir sebep olacaktır.
anladımm seviyemi geliştirince ritüeli yapabilirim ama saygısızlık olmaması için sormayacağım cok tesekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back