Lysander Florian Thornis
Well-known member
Eşinle daha önce ailesi hakkında konuştun mu ? Yani eğer İbrahimi dinlerin herhangi bir normuna uymuyorsanız o zaman eşin gayet anlayışlı ve tarz saçmalıklara uymayacak birisi olmalı.2 Yıllık evliyim ve eşimle gayet mutluyuz. Semavi dinlerin hiçbir prensibi kurduğumuz ailenin sınırlarından giremiyor ve mutlu bir evlilik sürüyoruz. Ancak yer yer mutluluğumuzu aksatan, canımızı sıkan bir şeyler var...Eşimin ailesi, evli olmamıza rağmen hala duygusal manipülasyonlarla moral bozmaya, her şeye fikir verip her şeye karışmaya çalışarak mutluluğumuzu sekteye uğratıyor. Ben kendilerine asla yakın durmayıp sert cevaplar versem de, benim konuşmalarımı eşime şikayet ediyorlar bizle böyle konuştu vs. diye. Bu korkak, bu iğrenç yaratıkları boğup gebertmek istiyorum lakin büyünün daha sağlıklı bir yol olduğunu biliyorum. Bana fikirlerinizi belirtir misiniz kardeşlerim; bağlama büyüsü mü, uzaklaştırma büyüsü mü, intikam ve ölüm büyüsü (açıkçası gönlüm bundan yana, hatta mümkünse emsali olmayan acılar çekerek o hale gelmelerinden yana) gibi büyüler mi, yoksa farklı bir seçenek mi vs. hangisi daha mantıklı sizce?
Onun dışında hem uzaklaştırma hemde bağlama büyüsü işe yarar.