Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

ENERJİ YÜKSELTME ÇALIŞMALARI

Monamiko

New member
Esenlikler, bir sorum olacaktı. şu anda 40 günlük meditasyon yapıyorum biliyorum enerji zamanla yükselecek ama kendimi biraz yetersiz görüyorum. kendimi daha da geliştirmek istiyorum. enerji yükseltme ile ilgili başka ne yapabilirim?
hangi çakra meditasyonları ya da
rünleri kullanabilirim? gelişimime katkı sağlayacak,
cevaplar için teşekkür ederim.

Monamiko said:
Esenlikler, bir sorum olacaktı. şu anda 40 günlük meditasyon yapıyorum biliyorum enerji zamanla yükselecek ama kendimi biraz yetersiz görüyorum. kendimi daha da geliştirmek istiyorum. enerji yükseltme ile ilgili başka ne yapabilirim?

Güçlenmek için çok acele etmeyin, sitede belki yararınıza olacak bir yazı çevirmiştim bir meditasyon programında neler olması gerekiyor diye. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Düzenli yoga pratikleri ve güç meditasyonları enerjinizi yükseltecektir. Adım adım ilerleyin. Ben de kaldıramayacağımdan fazla mantra tekrarı yapmıştım ilk başlarda, çeşitli sorunlar yaşamıştım. Kaldıramayacağımız kadar yüksek enerji ruh ve çakralara zarar verebilir.

Gelişiminizde başarılar.

unforgiven said:
Monamiko said:

Güçlenmek için çok acele etmeyin, sitede belki yararınıza olacak bir yazı çevirmiştim bir meditasyon programında neler olması gerekiyor diye. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

çok teşekkür ederim, acele ediyordum sanırım zamanla olacak bir durum elbette. yazınızı okuyacağım hemen :) esenlikler

Śyena666 said:

Düzenli yoga pratikleri ve güç meditasyonları enerjinizi yükseltecektir. Adım adım ilerleyin. Ben de kaldıramayacağımdan fazla mantra tekrarı yapmıştım ilk başlarda, çeşitli sorunlar yaşamıştım. Kaldıramayacağımız kadar yüksek enerji ruh ve çakralara zarar verebilir.

Gelişiminizde başarılar.

bende sizin önceki haliniz gibi hissediyorum anladığım kadarıyla daha ne üstüne koyarım dolu dolu diye ama bana zarar verebilir. gelişememekten çekiniyorum ama zamanla aşacağım teşekkürler :)

İlk başlarda her insan hızlı bir şekilde güçlenmek ister ancak fazla yapmakta zararlı olabilir. Dengeyi bulmak ve kendi ruhumuz için yeterli olanı yapmamız gerekiyor. Bu da kişiden kişiye değişebiliyor.

Genel olarak meditasyonlarınızdan aldığınız verimi arttırmak, kendinizi tanımak, farkındalık ve anlayış kazanmak için bu meditasyonuda yapabilirsiniz:

https://spirituelsatanizm.org/icgozlem-meditasyonu-bilincli-farkindaligi-arttirmak/

Boşluk meditasyonuda fazladan yapılabilir program dışında.

Gelişememekten çekinmeyin sonuçta bir emek harcıyorsunuz. İleride geçmişe baktığınızda nereden nereye geldiğinizi fark edeceksiniz düzenli bir şekilde çalıştığınızda.

Śyena666 said:

İlk başlarda her insan hızlı bir şekilde güçlenmek ister ancak fazla yapmakta zararlı olabilir. Dengeyi bulmak ve kendi ruhumuz için yeterli olanı yapmamız gerekiyor. Bu da kişiden kişiye değişebiliyor.

Genel olarak meditasyonlarınızdan aldığınız verimi arttırmak, kendinizi tanımak, farkındalık ve anlayış kazanmak için bu meditasyonuda yapabilirsiniz:

https://spirituelsatanizm.org/icgozlem-meditasyonu-bilincli-farkindaligi-arttirmak/

Boşluk meditasyonuda fazladan yapılabilir program dışında.

Gelişememekten çekinmeyin sonuçta bir emek harcıyorsunuz. İleride geçmişe baktığınızda nereden nereye geldiğinizi fark edeceksiniz düzenli bir şekilde çalıştığınızda.

çok teşekkür ederim, söylediklerinizle kafamdaki o korku geçip gitti. zamanla gelişeceğim kendime fazla yüklenmeden yolun başındayım şimdi bile ilk güne bakarak biraz daha meditasyonları hakkıyla yapmaya başlıyor gibiyim. attığınız link tam benim istediğime göre daha çok farkındalık kazanacağım size minnettarım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back