Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Element dağılımını nasıl dengeleyebilirim

tesmeh

New member
Merhaba benim haritama göre %55 ateş %37 toprak elementi bende baskın sanırım bu yüzden ilerlemem çok zor peki su ve hava elementlerini ruhuma nasıl uyumlayabilirim artık teknik her neyse

Haritadan kastınız doğum haritanız ise ilerlemenizin çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Şayet haritasında bazı elementleri az olup Magnum Opus'u tamamlamış kişiler bulunmakta.

Eğer kastettiğiniz şey doshanız ise bu doğum haritanızdaki baskın elementlerden farklı olabilir. Ayrıca dengeli bir doshaya sahip olmak epey nadirdir ve çoğu kişinin 1 doshası diğerlerine göre baskındır.

"Dosha ne?" Diye sorucak olursanız da HPS Lydia'nın bununla ilgili gönderileri de mevcut.

Türkçe sitede “element” kelimesini aratın ve çıkan şeyleri dikkatle inceleyin. Uygulamaya geçmeden önce pür dikkat inceleyin.

Forumda da yazılmış şeylere göz atın. Elementlerle çalışmak ciddi bir şeydir ve hata yapmaya lüksünüz olmayabilir.

Element dengesi için eter soluyabilirsiniz. Güvenli bir olumlama ile enerjisini elementsel dengeniz için yönlendirebilirsiniz.

Enerjiyi yönlendirmede tecrübeli değilseniz elementlerle çalışmak hata olabilir.

Türkçe sitede “element” kelimesini aratın ve çıkan şeyleri dikkatle inceleyin. Uygulamaya geçmeden önce pür dikkat inceleyin.

Forumda da yazılmış şeylere göz atın. Elementlerle çalışmak ciddi bir şeydir ve hata yapmaya lüksünüz olmayabilir.

Element dengesi için eter soluyabilirsiniz. Güvenli bir olumlama ile enerjisini elementsel dengeniz için yönlendirebilirsiniz.

Enerjiyi yönlendirmede tecrübeli değilseniz elementlerle çalışmak hata olabilir.
Hava ve su elementinin eksikliği yüzünden özellikle boşluk meditasyonunda çoğu zaman trans halini yada boşluk halini diyeyim yaşamıyorum bir yandan ilerlemem engelleniyor ne yapacağım bilmiyorum

Hava ve su elementinin eksikliği yüzünden özellikle boşluk meditasyonunda çoğu zaman trans halini yada boşluk halini diyeyim yaşamıyorum bir yandan ilerlemem engelleniyor ne yapacağım bilmiyorum
Akaşa elementini soluyarak akaşanın ruhunuzdaki eksik elemente dönüşüp onu canlandırdığını olumlayabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back