Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Elektrik Çarpması

Stormm

New member
Herkese merhaba sizlere sormak istediğim bir soru var.
Günlük hayatta insan-nesne fark etmeksizin dokunduğum ya da dokunmak üzere olduğum (arada 10 cm olsa bile) şeylere yaklaştığımda elektrik çarpması yaşıyorum öyle ki cızırdama sesini bile duyuyorum 1 aydır bu sorun devam ediyor yaklaşık 7 yıl öncesine kadar bunun daha azını yaşamıştım ancak kısa bir dönemdi ve kendiliğinden geçti. Bu sefer geçmemekle birlikte şiddeti de arttı sizce neden oluyor?

*Meditasyonlarımı ve yoga mı düzenli yapıyorum

Esenlikler,

Biyoelektriğinizin artmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Biyoelektrik, zamanla artarak beyinde yeni nöropatik yollar açar, ruhunuzun içindeki engelleri yıkar. Nadiler güçlenir ve açılır, enerjinin serbestçe dolaşabilmesine olanak sağlar. Hem bedeni, hem de zihni iyileştirir.

İyi akşamlar.

O zaman yaşadığım durum özünde iyi bir şey.

Kontrolüm dışında etrafa zarar vermem dışında tabii ki. Çoğunuzun bildiği, denk geldiği Avm ya da okullarda olan el kurutma makinesini istemeden patlatmıştım bir keresinde, bir de bir kişinin kolundaki tüyleri yaktım. :( Tabii bana da ufak bir acı veriyor bu çarpma. Bunu kontrol etmemin bir yolu var mı? Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Stormm said:
O zaman yaşadığım durum özünde iyi bir şey.

Kontrolüm dışında etrafa zarar vermem dışında tabii ki. Çoğunuzun bildiği, denk geldiği Avm ya da okullarda olan el kurutma makinesini istemeden patlatmıştım bir keresinde, bir de bir kişinin kolundaki tüyleri yaktım. :( Tabii bana da ufak bir acı veriyor bu çarpma. Bunu kontrol etmemin bir yolu var mı? Cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Esenlikler,

Düzenli olarak Yoga yapıyorsanız, böyle bir sorunla karşılaşmamalıydınız. Asanaları düzgün bir şekilde yapmaya özen gösterin.

İyi akşamlar.

Aslında düzgün yapıyorum ama :roll: Asanaların duruş süresini biraz daha uzatayım o halde daha etkili olur belki..

Toprakta yürümeyi denemem lazım evet. Orman enerjisi bana iyi geliyor ilk fırsatta gideceğim.

Çok teşekkürler yorumlarınız için.
İyi akşamlar

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back