Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Eşyalarımızı başkasına vermek enerjimizi kötü etkiler mi?

Dlna485

Member
İhtiyacı olan insanlara kendi giymediğimiz veya fazladan giysi/eşyalarımızı vermek onlar için bırakmak, enerjinizi nasıl etkiler?
Soruyu bu şekilde sorayım başkalarıyla eşya/giysilerimizi paylaşmalımıyız?
Hangi eşyalarımızı paylaşmamalıyız?

İhtiyacı olan insanlara kendi giymediğimiz veya fazladan giysi/eşyalarımızı vermek onlar için bırakmak, enerjinizi nasıl etkiler?
Soruyu bu şekilde sorayım başkalarıyla eşya/giysilerimizi paylaşmalımıyız?
Hangi eşyalarımızı paylaşmamalıyız?
Bence en mantıklısı şöyle.
Öncelikle kıyafeti veya eşya artık neyse onu kendi hayatımızın ve kendi enerjilerimizden arındırmak.
sonrasında da sitedeki astral bağ koparma çalışmasını aynen eşyaya kıyafete yapmak.
bu sayede başkası onu kullanırken onun enerjisinide almayız ve kendi enerjimizide temizlemiş oluruz.

Öncelikle kıyafeti veya eşya artık neyse onu kendi hayatımızın ve kendi enerjilerimizden arındırmak.
sonrasında da sitedeki astral bağ koparma çalışmasını aynen eşyaya kıyafete yapmak.
bu sayede başkası onu kullanırken onun enerjisinide almayız ve kendi enerjimizide temizlemiş oluruz.
Bu soruyu eşyayı artık verdikten sonra sordum, her hangi bir kötü enerji ve duygulara kapılmadım, enerjimi etkileyen bir şey olmadı. Ama yinede birine bir eşya verecek olursak temizlemek en doğrusu. Bazıları saçımıza kullandığımız tarağı kimseyle paylaşmamalıyız diye düşünüyor bence bu mantıklı yaklaşım, böyle eşyaları kimseyle paylaşmamamız gerekiyor, tarak, kolye, yüzük ve kişisel bazı eşyalar

peki baskasinin kiyafetini alinca ne yapmak gerekir? bazen annem giymedigi eski kiyafetlerini bana veriyor. aynı temizlik calismasini mi yapmaliyim

peki baskasinin kiyafetini alinca ne yapmak gerekir? bazen annem giymedigi eski kiyafetlerini bana veriyor. aynı temizlik calismasini mi yapmaliyim
Aynen öyle ama imgelemelerden sonra 10 kez de Surya mantrasını titretip kıyafetin temizlendiğini olumlamak yeterli olucaktır.

Aynen öyle ama imgelemelerden sonra 10 kez de Surya mantrasını titretip kıyafetin temizlendiğini olumlamak yeterli olucaktır.
imgelemeleyi daha detayli anlatabilirmisiniz. kıyafetten gri bir enerjinin ciktigini mi imgelemem gerekir

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back