Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Doğum haritasıyla ilgili sorularım.

Dlna485

Member
Doğum haritamızı başkalarıyla paylaşmamız söyleniyor, sadece merak ediyorum mesela biri bir şekilde doğum haritamızı öğrendi o bunu öğrenerek ne gibi bir rahatsızlık verebilir ki bize? yani buradakı mantığı tam anlayamıyorum.
Mesela yükselen burcumuzu başkasına söylersek bu bir sorun oluşturur mu bizim için? ne gibi bir soruna yol açar?
Zayıf yönlerimizi anlar diye mi söylememiz gerek?

Bende doğum harıtasını başkalarıyla paylaşmanın doğru oldmadığını düşünüyorum, merak ediyorum bir şekilde ağzımızdan kaçırdık diyelim yükselen burc hakkında birilerine bilgi verdik, bu het hangi bir soruna yol açıyormu?

Doğum bilgileriniz kolayca açığa çıkabilir. Bu da anonim kalma bakımından uygun değil. Yavaş ilerleyen gezegenlerden yıl, Güneş'ten ay ve gün, Ay'dan ve yükselen burçtan saat anlaşılabilir. Doğumsal gezegenlerden veya evlerden geçen gezegenlerin bilgisiyle size büyü yapılabilir.

Doğum bilgileriniz kolayca açığa çıkabilir. Bu da anonim kalma bakımından uygun değil. Yavaş ilerleyen gezegenlerden yıl, Güneş'ten ay ve gün, Ay'dan ve yükselen burçtan saat anlaşılabilir. Doğumsal gezegenlerden veya evlerden geçen gezegenlerin bilgisiyle size büyü yapılabilir.
Anladım o zaman bunu kimseye söylememek gerek, gizli kalmalı. Bir çok insan internette sosyal medyada paylaşıyor bunu, hatta doğum haritasını, ben bunu yanlış bulsamda. Her önümüze çıkan insan büyü yapmakta usta değil veya bu tür şeylerle ilgilenmiyor. Şimdi ben yanlışlıkla birinin yanında ağzımdan kaçırdımsa o kişi gidip araştırıo bana büyü yapacak değil, yapsa bile bunun bedelini ödeyecek, nedensiz yere başka birine kötülük yapan zaten aynı etkiyi kendisi için yaratacaktır.
Bu konuyu (natal harita) kimseyle paylaşmamak en doğrusu ama ya bana biri bir büyü yapar bana biri kötülük yapar diye korkarak tedirginliğe kapılarak gizli tutmak değil sadece böyle olması gerek diye söylenmemesi gerek.
Teşekkür ederim değerli yanıtınız için.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back