Meladriel said:
Bütün kardeşlerime güzel ve sağlıklı günler diliyorum. Umarım hayatınızda her şey yolundadır.
Aranızda demonlarla dostane ilişkiler kuran var mı merak ettim açıkçası. Ruhaniyette epey yeni sayılırım.
Bu yüzden sizlerin de deneyimlerinizi öğrenmek isterim. Örneğin hiç bir demonu invoke ettiniz mi? Ettiyseniz nasıl bir his? Invoke boyunca bedenin kontrolü kimde oluyor vesaire... Mesela dostane ilişkiler kurdugunuz demon ile nasıl görüşüyorsunuz? Yalnızca kendisi istediği zaman mı geliyor yoksa siz görüşmek istediğiniz zaman telepatik çağrı yaptığınız anda geliyor mu yanınıza?
Tüm Zevism'ler, gardiyanı olan Demon/Demoness ile dostane ilişki içerisindedir, aklının karışmaması için Succubus ve Incubus konusuna girmiyorum.
(İnvokasyon ise çalışılan şeyi (yine ister varlık olsun, ister enerji) kişinin kendi içine almasıdır. Burada varlık gerçek anlamda işlemi yapan kişinin içine girer. Buna örnek vermek gerekirse, mesela bir Demon çağırıldığında eğer ki invoke edilirse, o Demon çağıran kişi aracılığıyla, onun sesiyle iletişim kurar. Sıklıkla bu olduğu zamanlarda, kişinin sesi çatallanabilir, derinleşebilir veya başka bir şekilde değişebilir. “Ruh çağırma” seansları sırasında, yetenekli bir medyum sıklıkla “ektoplazma” denilen, evoke edilen ruhun kendisini görünür şekilde meydana getirmesi için kullanabileceği, parlak bir madde yaratabilir. Burada da aslında ruh ve medyum arasında direkt bir bağlantı olduğu için bu da bir invokasyon türüdür. Spiritüel Satanizm.org tan alıntıdır)
Genel olarak Demon/Demoness'leri davet eden, yeni ve psişik açıklığı olmayan kişiler (ouija tahtası veya sarkaç) yardımı ile iletişim kurabilir. Biraz daha ilerlemiş olanlarımız ise Telepatik olarak iletişim kurup, astral bedenlerini görebilir, ileri düzeyde ki, psişik açıklığa tamamen erişmiş kişiler ise normal bir insanı nasıl ki görüp, konuşabiliyorsak o şekilde iletişim kurabilirler.
Bir Demon/Demoness ile ilk defa iletişim kuracak veya davet edeceksen, saygı gereği davet ritüeli yapman gerekir, gardiyanın veya davet edeceğin Demon/Demoness ile ikili samimiyetiniz, ilişkiniz ilerlemiş ise sizi ziyaret edebilir veya telepatik olarak iletişim kurabilirler.
Aramıza yeni katıldığın için forum biraz karışık görünebilir (ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım) fayda sağlayacağını düşündüğüm, Rasyonel Satanist kardeşimizin hazırladığı kılavuzu paylaşıyorum.
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=3&t=56700 Bu yol da sıralı olarak nasıl ilerlemen gerektiği açık bir şekil de yazıyor, Gelişimin Daim Olsun...