Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Davet ve özel alan

stayhigh666

Member
Esenlikler,
Yurtta kalıyorum ve Lord Thoth’a davet yapmam lazım. Gece herkes uyuduğunda çalışma odasında yapmayı düşünüyorum olabildiğince rahatsız edilmek istemiyorum fakat yine de biri uyanır ve odaya gelirse saygısızlık olur mu? Daveti yapabileceğim özel bir alan yok ne yapmalıyım? (Astrale bazen çıkabiliyorum bazen çıkamıyorum , pratiklerimi azlattığım için şuan çıkamam muhtemelen)

Yurtta genelde hiç kimsenin uğramayacağı yerlerde yapmak daha iyi olur. Gece kimsenin gelmek aklına gelmeyeceği ve tuvalet gibi ritüel yapmanın saygısızlık olacağı yerler olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Eğer çalışma odasından daha sessiz daha sakin ve kimsenin gelmeyeceği bir yer varsa orayı tercih etmenizi tavsiye ederim ama en iyi yer burası diyorsanız dikkatli olmanızda fayda var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back