Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Düşman Tuzaklarından Nasıl Daha İyi Korunabiliriz ?

anonymous042

Member
Bildiğiniz üzere modern çağımızda ne görürsek onlara ait diyebiliriz. abuk subuk kendi taraflarını övüp kötülüğü iyi gösterip yok oluşu iyi gösterip kendi taraflarına insanları çekmeye çalıştıkları kaynakları yayıp hemde içerik üreticiliği yapan insanların da bu kaynakları paylaşıp daha çok yayıp insanları daha çok bu algıya sokup yahudi ve sistemin kölesi haline getiriyorlar. İnternette ne görsem onlara ait , insanlar onların kafalarında ? neler yapmalıyız nasıl korunucaz ? zaten takıntılı psikolejisi bozuk birisiyim bu yüzden daha çok takıyorum. aklıma onlardan olup onlarla anlaşmak gibi rahtasız edici kötü düşünceler geliyor ve sabaha kadar uyuyamayıp Zeus Babaya dua ediyorum konuşuyorum kafayı yemişler gibi. ve bunları düşünmekten de nasıl kurtulabilriim ?

Sadece koruma auranızı yapacaksınız ve bu tür kişilerle yakın muhabbete girmemeye özen göstereceksiniz. Aklınıza kötü düşünce gelirse ve onun üzerine giderseniz "hayır ben öyle bir şey yapmam, ben böyle değilim" gibi zihniniz bu düşüncenin önemli olduğunu sanar ve size göstermeye devam eder.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back