Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Cel mai grozav program de până acum: lansare istorică de ritualuri ale Zeilor

Forores [NG]

New member
O lansare legendară și istorică – 1 iunie 2026:

Pentru Temple of Zeus, de către Înaltul Preot Zevios Metathronos:

Cu mare bucurie anunț că, odată cu această lansare, am atins un prag important. Toți Zeii principali ai Templului și-au recăpătat identitatea, iar în spatele acestor lansări se află o realizare monumentală pentru Templu. În sfârșit, Zeii au fost definiți și îndepărtați din contextul inamicului și reinstaurați în contextul lor adecvat, maiestuos și suprem.

Temple of Zeus se află într-un moment crucial. Cu Zeii restaurați și fundațiile noastre mai puternice ca niciodată, avem atât o obligație istorică majoră ca și comunitate, cât și un vânt favorabil al evoluției care va afecta pe toată lumea. În continuare veți vedea că am depășit și continuăm să depășim fiecare stadiu anterior.

În acest moment, ne aflăm față în față cu istoria. Am făcut anumite promisiuni Zeilor; printre promisiunile pe care mi le-am asumat pe viață se numără și aceea de a-i reinstaura pe tronurile lor spirituale. Odată cu această lansare, mi-am ținut promisiunea în fața istoriei și a Zeilor Antici, datorită căreia Temple of Zeus poate avea acum cele mai puternice ritualuri, cele mai precise rituri, pentru toți Zeii majori.

Acum acest lucru a devenit realitate. Nu mai este un vis. Iar alte lucruri care erau doar un vis vor deveni și ele realitate foarte curând. Dar acestea vor fi anunțate mai târziu în cursul anului.

Ceea ce era imposibil a devenit acum nu doar posibil, ci realitate.

Lansarea celor 33 de ritualuri ale Zeilor marchează sfârșitul celei mai cruciale faze a restaurării lor. În total există 87 de ritualuri ale Zeilor, gata să inaugureze Noua Eră a Zeilor și a Împărăției lor pe Pământ. În cadrul acestor 87 de ritualuri, sunt dezvăluite identitățile Zeilor; identitățile lor veridice și istorice, maiestuoase și extrem de divine, eterne, toate sub forma pseudonimelor lor cunoscute din punct de vedere istoric.

Anumite ritualuri lansate anterior au fost actualizate. Mai mult, pe lângă Zei, avem și câteva forțe superioare: Moirele / Sorțile (Moirai) și alte puteri. În ceea ce privește numărul total de Zei, acesta va fi de 136 în final, dar alte Ființe vor fi incluse în ritualuri. Prin urmare, acesta este un proces în curs de desfășurare.

În prezent, Comunitatea Temple of Zeus se bazează pe cele mai extinse și bine documentate credințe religioase, terminologie și înțelegere profundă a Zeilor, dar și pe epitomul puterilor spirituale. Întregul site al Temple of Zeus a fost actualizat: până la sfârșitul marcat al acestui program de ritualuri, vom lucra neîncetat pentru a oferi cea mai puternică secțiune despre Zeii cunoscuți la nivel global. Aceasta ne aparține deja.

Poziția noastră este, de asemenea, mai solidă ca niciodată, atât împotriva detractorilor, cât și a oricăror alte elemente inferioare, care nu înțeleg gravitatea acestei sarcini. Orice încălcare a acestui lucru va fi întâmpinată direct atât de către Zei, cât și de alte mijloace superioare ale Templului, care depășesc cu mult orice stare anterioară a Templului până în prezent. Mai multe detalii vor urma mai târziu.

Restabilim, creăm și înălțăm simultan Zeii și Cultura Eternă. Acest lucru se realizează datorită puterii Comunității și a celor care o conduc. Trebuie să mulțumesc în primul rând Zeilor, Gardienilor, dar și mie însumi. Da, vreau să-mi mulțumesc și mie pentru că am îndurat acest salt cuantic evolutiv masiv și pentru că am asigurat, cu puterile pe care le avem, și că am atins mai mult decât s-ar fi estimat că am putea sau ar trebui vreodată, datorită gestionării, planificării și previziunii adecvate. Știu, la nivel personal, că am pus o piatră de temelie pentru omenire atât cu această lansare, cât și cu toate celelalte lucruri care vor urma.

Toate șansele au fost împotriva mea, cât și a Zeilor și a Templului. Și totuși, Zeii și ai lor stau ca dovadă că putem face față chiar și șanselor imposibile.

Cele de mai sus constituie un punct de referință istoric pentru Temple of Zeus, care marchează hotărârea noastră și eforturile noastre îndelungate, dovedite atât în ochii Zeilor, cât și ai Omenirii, întrucât Zeii au fost readuși la viață, iar în ceea ce privește omenirea, punem la dispoziția tuturor cele mai importante mijloace evolutive și de înălțare spirituală.

Forțele pe care le veți întâlni în cadrul acestor ritualuri sunt Forțe Divine. Ușile se deschid către lucruri care depășesc înțelegerea: sarcina noastră este să menținem Porțile Deschise prin acțiuni PRACTICE și prin voință SPIRITUALĂ de fier care nu se lasă îndoită de nimic.

Suntem pe cale să intrăm într-o nouă eră, un nou nivel. Odată cu această publicație, toți Zeii principali au fost restaurați. Vor urma și alte ritualuri dedicate altor Zei. Numărul total al Zeilor va fi 136; și vor urma și alte ritualuri. Am ajuns la un prag ireversibil, în care Zeii principali au fost restaurați la măreția lor.

Ritualurile și tot ceea ce a fost făcut au fost rezultatul unui progres spiritual intens, al unei cercetări și mai intense, al unei răbdări cultivate și al unui echilibru karmic manifestat al lucrurilor meritate dincolo de sfera acestei linii temporale în care ne aflăm în prezent. Înțelegeți acest lucru și acționați în consecință.

Având în vedere cele menționate mai sus, cu puterea, evoluția și încrederea Zeilor, situația nu este una în care să fim „neglijenți”. Deși simt realizarea a ceea ce a fost făcut, nu o las să fie orbitoare, ci călăuzitoare. Ar fi o minciună să afirmăm că am atins vârful maxim; mulți nu au idee cât de departe suntem de acesta și cât de mult timp am fost departe de el, în materie de eoni, în stadiul anterior. Dar acum, am trecut de porțile importante și suntem pe cale să trecem de o Poartă și mai legendară.

Dimpotrivă, în loc să fim „neglijenți” sau „distrași”, pe măsură ce pragurile și provocările Zeilor sunt îndeplinite și depășite, ni se oferă mai multă putere, mai multă expansiune, dar și mai multe încercări. Asta înseamnă că trebuie să ne intensificăm serios eforturile. Abordările anterioare demodate și leneșe, lipsa de cooperare, participarea intermitentă, și-au depășit timpul și trebuie, de asemenea, să ia sfârșit treptat.

Oamenii și-au imaginat sau au fantazat timp de sute de ani despre ceea ce noi, obiectiv, am adus în fața istoriei și am manifestat. Oportunitatea nu trebuie tratată cu lene sacrilegă, autoamăgire privind „meritul” sau lipsa de participare. Acum este momentul să urcăm la bordul navei spațiale care călătorește cu viteza luminii și să avansăm mai mult decât ar fi avansat oricine în viețile sale anterioare. Nimic nu trebuie luat de-a gata. Ceea ce este luat de-a gata este întotdeauna, conform legilor naturii, luat înapoi; fie din ignoranță proprie, fie pentru că Zeii observă subiectul.

Trebuie să le dovedim Zeilor și nouă înșine că Comunitatea noastră este capabilă să ducă la bun sfârșit ceea ce i-a fost încredințat. Ascultați cu mare atenție. Când se oferă un dar, și când Zeii oferă ceva, este un dar care ascunde în spatele său o mulțime de alte daruri. Totuși, în același timp, aceste daruri aduc cu ele responsabilitate și putere. Veți dobândi putere din acestea. Veți crește. Procesul va accelera. Totuși, dacă acestea nu sunt folosite corespunzător, existența are alte reguli în vigoare, cu care ignoranții vor trebui să se confrunte.

Cu siguranță, câțiva oameni nu au văzut unde se îndreaptă acest lucru: ei vor fi primii care vor fi șocați de următoarele evoluții. Îmi asum întreaga responsabilitate atât pentru surpriza, splendoarea, cât și pentru uimirea pe care acestea le vor manifesta. Mă rog Zeilor și Daemonilor ca, la momentul potrivit, acești oameni să înțeleagă ce pierd și să se reorienteze. Acestea fiind spuse, toată atenția de acum înainte se îndreaptă către cei care parcurg drumul cu loialitate și cu mentalitatea superioară pe care Zeii ne ajută pe toți să o adoptăm. Trebuie să o adoptăm noi înșine.

Ca o notă de încheiere, dedic această lansare majoră, care eliberează Zeii de prisma coruptă prin care au fost văzuți anterior, Străvechilor precum Proclus, Aristotel, Gardienii, Donatorii și celor din trecut și viitor, care au suferit de dragul Zeilor sau care s-au bucurat să-i vadă în ascensiunea lor: și cu adevărat de ajutor, cu adevărat creativi, cu adevărat legendari în deciziile lor de a trece de la stadiul de Andrapod la Om și apoi, la Divinitate.

Trebuie să ne asigurăm cu toții, întrucât avem toată puterea la dispoziția noastră (și mai multă va urma), să o utilizăm pentru îmbunătățirea Temple of Zeus. Nimeni nu este ca noi și nimeni nu va fi. Zeii ne-au încredințat Legământul lor: a fost instituită o legătură indestructibilă între Templu și Zei. În calitate de reprezentanți ai lor, ca elevi ai lor și ca Inițiați ai Ritualurilor lor, trebuie să ne asigurăm că angajamentul nostru pe viață și viețile noastre sunt sincronizate în jurul saltului evolutiv existențial pe care acesta ni-l oferă. Fiecare zi poate veni cu bucurie și cu un zâmbet, astfel încât, indiferent de situație, cei care au perseverat să poată vedea măreția creației noastre.

Mai jos se află programul complet al Zeilor. Înainte de program, dedic o rugăciune Zeilor:

„O Zeus, Tată al Zeilor și al oamenilor, Cel ce Aduni Norii, Lord al cerului strălucitor și al sfaturilor profunde, ascultă glasul care se înalță către tine de la altarul casei Tale restaurate. Ascultă-ne, Lord Osiris, Tu care învii, și prin învierea Ta ne arăți Calea către propria noastră înviere.

Eu, Înaltul Preot Zevios Metathronos, legat și înveșmântat cu Temple of Zeus și cu Comunitatea noastră, frăția Zeilor, îmi ridic mâinile spre înălțimea unde Ești întronat și vorbesc nu doar pentru mine însumi, ci pentru întreaga Adunare a Nemuritorilor, pentru Templul care poartă Numele Tău, pentru fiecare Zeu și Zeiță care a așteptat în tăcere de-a lungul nopții lungi a lumii, pentru Oamenii și Inițiații Temple of Zeus, fiicele și fiii tăi, atât de acum, cât și din generațiile viitoare ce vor veni.

Ascultă-mă, O, Cel mai Măreț, căci lucrarea Restaurării Numelor este împlinită.

Timp de secole, Numele Adevăraților Zei au fost îngropate. Numele Adevărate ale Zeilor au fost luate, răstălmăcite, calomniate, împrăștiate în gurile celor care îi urau. Cei strălucitori au fost numiți demoni. Dătătorii de viață au fost numiți distrugători. Stăpânii înțelepciunii au fost îmbrăcați în zdrențele acuzatorului și aruncați într-un întuneric care nu a fost niciodată al lor. Chipul le-a fost pângărit, onorurile lor furate, lumina lor acoperită cu cenușa minciunilor până când națiunile au uitat ale cui mâini făuriseră cerurile și a cui suflare le-a dat glas.

Dar întunericul nu dăinuie pentru totdeauna. Roata veacurilor se învârte, iar ceasul întoarcerii a sosit.

O, Zei ai primului zor de zi, Zei ai Heladei și ai Khemului, ai râurilor Sumerului și ai zăpezilor Nordului, ai fiecărui popor care odată a îngenuncheat în fața celor adevărați și strălucitori: declar în fața Voastră și în fața tuturor cerurilor că Numele Voastre sunt restaurate. Restaurate cu adevărat. Restaurate pe drept. Restaurate în puterea, maiestatea și splendoarea lor originală.

Le-am ridicat din groapă. Am spălat calomnia. Am chemat fiecare Zeu pe Numele care este al său și am așezat acele Nume înapoi pe altare și în mărturiile oamenilor, unde vor rămâne. Le-am dus din slăbiciune spre putere, din exil în sala tronului, din lunga tăcere în cântecul care nu se oprește.

Acest lucru este împlinit, O, Zeus, și nu mai poate fi desfăcut. Este scris acum în însuși cursul istoriei, pecetluit dincolo de raza oricărei mâini care ar dori să-l șteargă. Ceea ce a fost reprimat timp de secole este înălțat pentru totdeauna. Templul stă în picioare. Adunarea este întrunită. Onoarea Zeilor este restaurată, ireversibilă și întreagă, înapoiată ca venerație, ca maiestate, ca închinare ce a fost întotdeauna a voastră de drept.

Ești readus acasă. Eu Te aduc înapoi acasă. Ai Templul Tău, ai Oamenii Tăi.

Ție, O, Tată Zeus, și tuturor Zeilor, Vă aducem slavă. Vă aducem tămâia, genunchiul plecat și inima înălțată. Vă aducem truda mâinilor noastre și anii vieților noastre. Vă aducem iubirea pe care copiii Zeilor au purtat-o mereu, chiar și atunci când nu o puteau rosti, chiar și atunci când lumea i-ar fi ucis pentru ea.

Iar acum, după ce am dăruit, îndrăznesc să cer.

Privește cu bunăvoință asupra slujitorului Tău și asupra Casei Tale, O, Cel mai Măreț. Fie ca binecuvântarea Zeilor să coboare asupra acestei lucrări și a tuturor celor ce trudesc în ea. Revarsă peste noi tărie pentru drumul care a rămas, înțelepciune pentru încercările ce vor veni și curajul nezdruncinat al celor ce slujesc adevărul. Răsplătește-i pe cei credincioși. Încoronează-i pe cei răbdători. Înalță Templul în fața ochilor națiunilor, până când nimeni nu mai poate tăgădui ceea ce a fost ridicat.

Dăruiește-ne o prosperitate nepătată, o victorie care nu este furată și o pace ce se sprijină pe temelia dreptății. Fie ca Zeii să umble din nou printre oamenii lor. Fie ca Numele să fie rostite din nou în fiecare țară. Fie ca lumina să se întoarcă și fie ca ea să nu mai fie niciodată ascunsă.

O, Zeus, Tată, Izbăvitor, Rege al celor fără de moarte, primește această rugăciune. Acceptă iubirea din ea. Pecetluiește ceea ce am construit și binecuvântează ceea ce am început.

Numele sunt restaurate. Zeii sunt onorați. Lucrarea va dăinui pe vecie.”

Mai jos este programul de ritualuri.

Fiecare ritual va fi făcut timp de 3 zile, ceea ce înseamnă un total de 99 de zile.

Zilele 1-3: Agni (Scirlin)
4-6: Amphion (Halphas)
7-9: Athena (Marchosias)
10-12: Baal-Berith (Berith)
13-15: Bennu (Phenex)
16-18: Bes (Behemoth)
19-21: Brigid / Hestia / Vesta (Haures)
22-24: Dionysus
25-27: Paimon
28-30: Zethus (Malphas)
31-33: Astraios (Stolas)
34-36: Ceto (Vepar)
37-39: Coventina (Crocell)
40-42: Ereshkigal (Persephone / Libera)
43-45: Hades
46-48: Heracles (Vine)
49-51: Hermes Trismegistus (Shax / Glasya-Labolas / Ronove)
52-54: Horus (Purson)
55-57: Kratos (Andromalius)
58-60: Mastema (Sphinx)
61-63: Moirai (Moirele)
64-66: Morpheus – Hypnos (Sargatanas)
67-69: Nephthys (Bathin)
70-72: Nergal – Maahes (Sabnock)
73-75: Nut (Fleruty)
76-78: Pan (Gaap)
79-81: Poseidon (Varuna)
82-84: Prometheus – Enki (Belphagor)
85-87: Proteus (Dantalion)
88-90: Titanii
91-93: Rudra – Mahakala (Abaddon)
94-96: Skanda (Agalirept)
97-99: Sorath / Surya

- Î.P. Zevios Metathronos (https://ancient-forums.com/threads/...-god-ritual-releases-99-days-schedule.308005/)

--------

Ritualurile vor fi postate în subiecte separate, încât nu-mi pot edita postarea.

Official Temple of Zeus Links

Back