Bright Truth said:
Esenlikler,
Aslında bu bir millet değil. Hepimiz genelde Hristiyan veya Müslüman ailelerden geliyoruz. Amacımız insanları uyanışa sürüklemek. Bu insanlar sadece Yahudi büyülerinden ötürü Müslüman veya Hristiyan. Kendi iradeleri yok. Eğer Yahudileri astralde devre dışı bırakırsak, güç kaynaklarını kesersek ve Tanrıların gazabını da üstlerine çekersek zaten onların büyüsüyle Müslüman kalan yığınlar, bizim büyülerimizle hakikate varacaktır.
Bir keresinde Yüksek Rahip Zevios Metathronos'ya günümüz insanının materyalizme meyilli olduğunu söylemiştim. Onun cevabı ise "Günümüz insanı materyalist bile değil. Çok daha aşağı bir seviyedeler. Ancak bunun sebebi düşman büyüleri. Şu an 10 kişiden 9'unun böyle olması norm ise, düşman yenilseydi 10 kişiden 1'i böyle olurdu." demişti.
Yani önceliğimiz yanlış değil, merak etmeyin. Sorunun kaynağını tespit ettik, operasyon yapıyoruz.
Eğer nasıl insanların Zevism eş bulacağını soruyorsanız da, Venüs Karesi ve Gebo rünü gibi şeyleri bu yüzden öneriyoruz. Zevism olma olasılığı yüksek kişileri kendimize çekebilmek için.
İyi günler.
Bir sorum olacak, yazınız ile biraz alakasız olabilir fakat evlenmek ve çoğalmak ile alakalı bir başlığın altında sormam daha uygun sanırım.
Eşcinsel bireylerin çocuk sahibi olmaları sağlıklı mıdır? Genetik olarak olması günümüz teknolojisi ile henüz imkansız. Peki ya çocuk sahiplenmek?
Doğal olarak çocukların sağlıklı büyümeleri için bir Anne bir de Baba figürü gerekiyor diye okumuştum. 2 homoseksüel erkek beraber bir çocuk büyütmeye karar verirlerse bu o çocuğun psikolojisi ve yetiştirilme biçimi için zararlı olabilir mi peki? Bu Spiritüel Satanizm için uygun bir şey midir?
Şu anda doğal olarak aynı cinsten iki bireyin beraber çocuk yapması imkansız. Ancak bu sadece gümüz teknolojisi ile geçerli bir şey. genetik mühendisliği geliştiğinde iki eşcinsel birey, bu yeni teknoloji sayesinde genetik olarak ataları olduğu bir çocuk yaratabilirler mi? Bu ne kadar etik olur?
Eğer bu mümkün ise tanrıların buna görüşü sizce ne olurdu?
Kendim eşcinsel bir Zevism olarak çocuklar konusunda oldukça ilgiliyim. çocuklarla ve özellikle bebekler ile çok iyi anlaşabiliyorum. Kendim de bir gün çocuk sahibi olmak isterim. Ancak eğer sahip olacağım çocuk ''Annesizlik'' yüzünden negatif etkilenecekse asla çocuğum dediğim bir insana böyle bir şey yaşatmak istemem.
Sonuç olarak ne kadar Feminen olsam da, ne kadar
yengeçvari biri olsam da, çocuk için bir Anne figürünün yerini tutabilir miyim bilmiyorum. Kadınlar için bile Annelik gerçekten çok zor bir şey. Başka bir canlının dünyaya gelmesini sağlamak tek iş olmuyor. Onun sağlıklı ve iyi bir şekilde büyümesi ve gelişmesi çok önemli. Annelik çocuk yapmak veya bakmak olarak adlandırılamaz tabiki, çok daha geniş ve kutsal bir şey. Anne olmayanların anlayamayacağı bir şey ki, ben bir sürü bebek bakmış olmama rağmen tam anlamıyla anlayamıyorum.
(Bolca yazım hatam olabilir, biraz acele bir anda yazdım. Kusura bakmayın.)