Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

BAŞLAMAYA RAMAK KALAN YOLCULUK

uruma

New member
Esenlikler! Son zamanlarda başıma gelen bazı olaylar, içsel huzurumu derinden sarstı ve bu süreç, beni dinle olan bağımda ciddi bir soğuma yaşamama neden oldu. Özellikle, birçok dinin insanları belirli kurallar ve kısıtlamalarla sınırlandırması, benim özgürlük arayışıma ters düştü. Bu kısıtlamaların altında kalmak, kendimi özgür hissetmemi engelledi ve ruhsal olarak baskı altında hissetmeme yol açtı. Her geçen gün, bu kuralların hayatıma olan etkilerini daha fazla hissetmeye başladım.

Ayrıca, son zamanlarda üstümde bir lanet olduğuna dair güçlü hisler taşımaya başladım. Bu his, belirsiz bir tedirginlik yaratıyor ve beni ruhsal olarak huzursuz ediyor. Yaşadığım olaylar ve bu olumsuz enerjinin üzerimde yarattığı etki, hayatıma olumsuz bir gölge düşürmeye başladı. Kendimi bu durumdan kurtaracak, ruhsal sıkıntılarımı hafifletecek bir yol arayışına girdim.

Bu noktada, spritüalizm benim için ilgi çekici bir alternatif haline geldi. Spiritüalizm’in sunduğu, lanet kaldırma ve ruhsal gelişme gibi öğretiler sayesinde içsel huzurumu yeniden kazanabileceğime inanıyorum. Diğer dinlerin aksine, spritüalizmin tanrılarla, ruhsal varlıklarla ve farklı enerji düzlemleriyle iletişim kurma fırsatı sunması, bu yolda ilerlememi daha da cazip kılıyor. Duygusal ve ruhsal anlamda daha derin bir bağ kurarak, yaşamın daha yüksek bir anlamını keşfetmek istiyorum. Bu yolculukta, kendimi daha iyi tanımak ve hayatın sırlarına ulaşmak için gerekli olan araçları bulmayı umuyorum.

Bu yeni yolculuğumda, ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinizi duymak isterim. Hangi kaynaklardan başlamalıyım? Belki de spritüalizmle ilgili kitaplar okumak veya benzer düşünen insanlarla konuşup,tavsiye almak iyi bir başlangıç olabilir. Meditasyon ve ruhsal ritüellerin gücünü keşfetmek, olumsuz enerjilerden arınmama yardımcı olabilir. Tüm bu süreçte beni yönlendirecek tavsiyelere açığım; böylece, kendimi daha iyi hissedebilir ve içsel huzurumu yeniden kazanabilirim.

Spiritüalizm ile Spiritüel Satanizm aynı şeyler değildir, benzerlikler vardır ancak aynı şey olduklarını söylemek son derece saçma ve yanlıştır. Dolayısıyla önünüze gelen spiritüalizm ile alakalı her kitabı okumamalısınız. Zira çoğu kitap ve kaynak son yüzyılda uydurulmuş spekülatif saçmalıklardan ibarettir.

Size tavsiyem bu sitemizdeki içerikleri tüketmeniz ve forumdaki yazılanları takip etmeniz. Bunlara ek olarak 40 günlük güçlenme programını da yapabilirsiniz.

Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa çekinmeden buraya sorabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back