Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Astroloji

Forumda pek çok kişinin astroloji yorumlayabildiğini gördüm. Bende astroloji ile ilgilenmek istiyorum. Apollo's Astrology sitesini kullanıyorum ama pek çok şeyi bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum.

Sitemizdeki Apollo'nun Astrolojisi kısmındaki yazıları okumakla başlayın. Buradaki makaleler daha çok temel düzeydeymiş gibi gözükse de, Apollo'dan gelmektedir ve Yüksek Rahibe Maxine'in çabaları sonucu oluşturulmuştur. Yerleşimlerin veya astrolojik konseptlerin açıklamalarını okuduğunuzda ve kendi gözlemlerinizle karşılaştırdığınızda, tüm bu bilgilerin nokta atışı ve üst kalitede olduğunu anlayacaksınız. Dolayısıyla astroloji ile ilgilenmek ve bu alanda ilerlemek için bu kısımdaki her şeyi çok iyi bir şekilde bilmeniz gerekmektedir.

Bu kısımdaki yazıların ardından, Rahipliğin astroloji ile ilgili paylaştığı vaazları okumalısınız. Bu vaazlar, yerleşimlerle, açılarla veya gezegenlerin yönettikleriyle ve oluşturdukları etkilerle ilgili daha ileri seviye bilgiler içerirler. Astrolojinin karma ile olan ilişkisini, Neptün'ün baskın olduğu haritalarda neler yapılması gerektiğini veya Satürn dönüşlerinin oluşturdukları etkileri ve dahasını, bunları öğrenebileceğiniz en iyi kaynaklar bu vaazlardır. Forumda arama yaparak bu vaazları bulabilirsiniz. Bunlar da kesinlikle okunmalı ve özümsenmelidir.

Ardından, teorik bilginizi ilerlettikçe, periyodik olarak kendi haritanıza dönmeli ve haritanızı okumalısınız. Doğum haritalarını iyi bir şekilde okuyabilmek ve isabetli yorumlar yapmak oldukça zordur ancak yorumladığınız harita kendi haritanız olursa, yerleşimlerin hayatınızdaki etkilerini daha iyi anlayabileceğiniz için bu süreç kolaylaşacaktır. Kendi haritanızla yaptığınız pratik ilerledikçe, ünlülerin veya doğum bilgileri doğrulanmış başka figürlerin haritalarını okumaya çalışın. Bu insanların hayatları medyaya aktif şekilde yansıdğı için, aynı mantıkla ilerleyecek olursanız, gördüğünüz yerleşimlerin nasıl etkiler yaratmış olabileceğini anlamanız kolaylaşacaktır.

Ve en önemlisi, gerçek ruhani güç. Astroloji, nihayetinde ruhani konseptlerin bir bütünüdür ve astrolojiyi çok iyi bir şekilde bilebilmek ve kullanabilmek için ruhani olarak ileri düzey bir Zevist olmanız gerekir. Dolayısıyla teorik bilginizi genişleterek ilerlerken, bir yandan da ruhani gücünüzü geliştirin ve ruhunuzu ilerletin. Bunları uzun süre yapmanızın ardından, astrolojiyle ilgili ileri seviye bilgiler ve üstün bir anlayış oluşacaktır. Eğer bu konuda ciddi ve istekliyseniz, Tanrılara kılavuzluk için dua edin ve bu Yola yönlendirileceksinizdir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back