Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Altarımı nasıl yapmalıyım, nasıl adamalıyım,nasıl devam ettirmeliyim

roxxa

New member
Ben ilgimi çeken tanrıça olan Astarte ile çalışmak ona kendimi adamak istiyorum onun için bir altar hazırlamak ve onunla iletişime geçmek istiyorum ancak benim için yeterli açıklayıcı bilgiler bulamadım onun için yaptığım altara onu nasıl davet edebilirim ve ilerleyen günlerde o altarı toplamalı miyim yoksa hep orada mı durmalı yardımcı olursanız çok sevinirim bir türlü ilerleyemiyorum

Biz kendimizi sadece şeytan babaya adarız. Diğer tanrılarımıza yada tanrıçalarımıza değil.
Altar yapabilirsin. Davet etmene gerek yok. Eğer senin için sorun teşkil edecekse, Toplayabilirsin. Onun dışında istediğin kadar orada durabilir.
Bir örtü serebilirsin, Deniz kabukları, Çiçekler, Deniz temalı ve benzeri şeylerle süsleyebilirsin...

Ben ilgimi çeken tanrıça olan Astarte ile çalışmak ona kendimi adamak istiyorum onun için bir altar hazırlamak ve onunla iletişime geçmek istiyorum ancak benim için yeterli açıklayıcı bilgiler bulamadım onun için yaptığım altara onu nasıl davet edebilirim ve ilerleyen günlerde o altarı toplamalı miyim yoksa hep orada mı durmalı yardımcı olursanız çok sevinirim bir türlü ilerleyemiyorum
Babamız şeytana adandıktan sonra diğer tanrılara ve tanrıçalara özel bir adanmanın gereği yoktur. Zira zaten onlar Babamız Şeytandandır.

Leydi Astarte'in ritüeli onunla yakınlaşmanızı sağlar. Onun. Haricinde altara güller, inciler, aslan heykelleri vb şeyler koyabilirsiniz. Altarı eğer aileniz fln sorun etmezse bulunduğu yerde kalabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back