Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

aklımdakileri netleştirmek

ChaoticAdventurer

New member
eskiden altın çağı yaşıyorduk ondan sonra yehova ile savaşmışız ve kaybetmişiz bu savaşı nasıl kaybettik , tüm detayları öğrenmek istiyorum, forumda zevizm ve satanizm arasındaki farkı anlayamadım , 40 günlük meditasyon programı varmış giriş için ama hiç başlayamıyorum bir şey sürekli beni geri çekiyor gibi , guardian demonumuz varmış bunu nasıl öğrenebiliriz ama sarkaç gibi kesin olmayan metodları kullanmak istemiyorum net bir şekilde guardian demonumuzu öğrenme yolu var mıdır? şimdiden teşekkür ederim .

Greetings.

We did not lose against Jehovah, but against Yehubor, against inner entropy. It was humanity who did it to themselves, not a tenth dimension alien being.

Not understanding the difference between Zevism and Satanism means you only skimmed through the website. Zevism does not live under the narrative of the Abrahamics, Satanism does.

Yes, something is pulling you back from starting, that is yourself. Stop thinking about it and just do it, you deserve to help yourself, nothing crazy. Small wins, aura cleaning, aura of protection, yoga... Repeat.

Regarding your GD, it becomes clear as you advance brother. Of course you can't see with a "dirty lens". Be patient, keep going, stay close to the Gods. Much love and blessings!

Esenlikler,

Aslında savaşı kaybetmedik kazandık, sadece zamanında bir muharebeyi kaybettik.

Günümüzde insanların bu denli nefret tarzı kötü duygulara sahip olmasının sebeplerinden birisi insanlığın gerçekliği görememesinden ortaya çıkıyor (Daha önemli detaylarda var.).

GD ile iletişim için ise aslında sarkaç ve ouija yöntemleri ile oldukça sağlam yöntemlerdir.
Sarkacınızın sıkça temizlemek, üzerinde genel sorular sorarakve pratik yaparak geliştirebilirsiniz.

Başka bir iletişim yöntemi ise rüyalardır,
Tanrı Zeus'a bağlı koruyucu Demonuma sesleniyorum, (rüyamda sizinle iletişime geçmek istiyorum.) tarzı bir istekte de bulunabilirsiniz, bunun haricinde Tanrılar'a sürekli dua etmek, GD ile aranızdaki bağı güçlendirmenize yarar, bunun üzerine GD'nizin eğer varsı Tanrı Ritüel'ini uygun zamanlarda uygun şartlarda yapmak aranızdaki bağı güçlendirir.
Tanrıların Görünümünü temsil eden (Bunlar forumda ve internet sitemizde var) bilgileri kullanarak ve zihninizde ondan yardım ederek onun çizimini yapmanız sizi ve bağı güçlendirir.
Haricinde günlük 15 dakika GD'nizin sigiline bakıp meditasyon yapmak size çok iyi gelir. (Benim telefonumda duvar kağıdım var mesela.)
Sigil inanılmaz bir güç taşır ve altında bir matematik vardır.
Siz sigile her baktığınızda ister istemez, aranızdaki bağ artar. (Bununla ilgili net video TOZ'un youtube sayfasında vardı.)

Bu verdiklerim bilgi haricinde seçtiğiniz sarkacın yapıldığı kristalin çok önemli bir etkisi vardır.
Her temizlik tekniği kristalde işe yaramayabilir;
bknz:
Yeni kristaller kalıntı enerji taşır. Berrak kuvars kendi kendini temizler ve tüm kristalleri temizler. Güneş kristalleri güneş ışığı altında temizlenebilir ve şarj edilebilir. Ay kristalleri ay ışığı altında temizlenebilir ve şarj edilebilir. Toprak kristalleri, birkaç saat veya bir gün boyunca toprağa gömülerek temizlenebilir ve şarj edilebilir. Obsidiyen, soğuk akan su altında temizlenmelidir. Güneş ışığı bazı kristallere zarar verir; su da bazı kristallere zarar verir.
Kırk günlük süreç daha bir başlangıçtır.
Ve önünüzde oldukça uzun bir yol vardır, siz araştırmalara başlamadan önce dahi Tanrı/ça'lar sizinle iletişimde idi ve her zaman öyle olacaklar.
Her zaman onlar tarafından korunuluyor ve seviliyorsunuz.

Tanrı/ça'lar her zaman, her yerde, her koşulda bizimledir.
Önemli olan metotlar değil, bizim algıyabildiğimiz çerçeveyi daha da ilerletmektir.
Tanrılar sürekli olarak bize yayın yapıyorlar ama henüz onları nasıl yorumlayacağımızı tam olarak bilmiyorsunuz
Zaman geçirip pratiğe devam ettikçe, belirli kademeleri geçeceksiniz.
İlahi sinyal her zaman aynıdır, değişen şeyler ise bizim algı seviyemizdir.

Esenlikler,
Aslında savaşı kaybetmedik kazandık, sadece zamanında bir muharebeyi kaybettik.
Bu bilgi doğru değil. Şu an Zeus'un Tapınağı internet sitesinde bulunan pek çok sayfa güncel değil. Ana sitemiz olan templeofzeus.org sürekli güncelleniyor. Tanrılar hakkındaki eski anlayışımızın fazlasıyla kısıtlı olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

Yeni anlayışımıza göre Tanrılar muharebe falan kaybedemez çünkü Babamız Zeus tüm evren üzerinde hükümdarlık sahibidir ve nihai güçtür. Yani eski uzaylı Tanrılar anlayışı gerçeği yansıtmıyor. Örneğin eskiden, eğer üyeler Tanrılarımızla iletişim kurmaya çalıştıklarında, herhangi bir talepleri olduğunda vesaire ve geri bildirim alamadıklarında, Tanrılarımızın ve Babamız Zeus'un meşgul olabileceği tarzında onları insanlaştıran cevaplar veriliyordu. Artık bu değişti.

Yani Tanrıların muharebe kaybettiği, herhangi bir şekilde mağdur durumuna düştükleri veya düşebilecekleri vesaire bunlar şu anki kanaat ve anlayışımıza kesinlikle ters.

İyi günler.

Esenlikler,

Bu bilgi doğru değil. Şu an Zeus'un Tapınağı internet sitesinde bulunan pek çok sayfa güncel değil. Ana sitemiz olan templeofzeus.org sürekli güncelleniyor. Tanrılar hakkındaki eski anlayışımızın fazlasıyla kısıtlı olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz.

Yeni anlayışımıza göre Tanrılar muharebe falan kaybedemez çünkü Babamız Zeus tüm evren üzerinde hükümdarlık sahibidir ve nihai güçtür. Yani eski uzaylı Tanrılar anlayışı gerçeği yansıtmıyor. Örneğin eskiden, eğer üyeler Tanrılarımızla iletişim kurmaya çalıştıklarında, herhangi bir talepleri olduğunda vesaire ve geri bildirim alamadıklarında, Tanrılarımızın ve Babamız Zeus'un meşgul olabileceği tarzında onları insanlaştıran cevaplar veriliyordu. Artık bu değişti.

Yani Tanrıların muharebe kaybettiği, herhangi bir şekilde mağdur durumuna düştükleri veya düşebilecekleri vesaire bunlar şu anki kanaat ve anlayışımıza kesinlikle ters.

İyi günler.
Esenlikler,

Paylaştığınız için teşekkür ederim.
Uzun süredir platformlarda aktif olmamam sebebiyle, Zeus’un Tapınağı ile ilgili güncel değişimlerden ve yeni anlayışlara tam olarak hakim değildim.
Bu nedenle daha önce edindiğim ve eski kaynaklara dayanan bilgiler üzerinden değerlendirme yapmış oldum.

Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

Greetings.

We did not lose against Jehovah, but against Yehubor, against inner entropy. It was humanity who did it to themselves, not a tenth dimension alien being.

Not understanding the difference between Zevism and Satanism means you only skimmed through the website. Zevism does not live under the narrative of the Abrahamics, Satanism does.

Yes, something is pulling you back from starting, that is yourself. Stop thinking about it and just do it, you deserve to help yourself, nothing crazy. Small wins, aura cleaning, aura of protection, yoga... Repeat.

Regarding your GD, it becomes clear as you advance brother. Of course you can't see with a "dirty lens". Be patient, keep going, stay close to the Gods. Much love and blessings!
can i have detailed information about this war , is there article about it

Esenlikler,

İyi günler.

Esenlikler,

Uzun bir süredir buralarda değildim, yeniliklerden haberim yok. Rica etsem bahsettiğiniz “yeni tanrı anlayışımız” hakkındaki yazıları atabilir misiniz?

Nereden başlayacağımı, ilk hangi yazıyı okuyacağımı bilemedim…

İyi günler.

Official Temple of Zeus Links

Back